Μαίρη Χρονοπούλου: «Η δική μου εναπόθεση θα είναι σε “λευκό χρώμα”, όχι σε φέρετρο»

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι δηλώσεις με αφορμή τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Με την αποτέφρωση της Μάρθας Καράγιαννη, προχώρησε σε δηλώσεις και η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, υποστηρίζοντας την απόφαση της αείμνηστης ηθοποιού.

«Η καύση είναι εξαγνισμός. Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν τα σκαθάρια και τα σκουλήκια;» δήλωσε η ηθοποιός

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξή αναφέρθηκε στους αλλεπάλληλους θανάτους στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο πρόσφατη απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη. Η ηθοποιός μιλώντας στην Espresso, δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για την καύση μετά τον θάνατό της.

Περισσότερες δηλώσεις από την Μαίρη Χρονοπούλου

«Ήδη μιάμιση ώρα μετά το θάνατο της Μάρθας το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπά, ζητώντας μου δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Στο στεφάνι της έγραψα “Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μαρθούλα μου!”. Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί 20 χρόνια, που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου στα νοσοκομεία, ελαχιστότατες συνάδελφοι ήρθαν να με δουν: η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μπεάτα Ασημακοπούλου κι η Μαρθούλα. Καμία άλλη… Καλό κορίτσι! Δεν έχω εύκολο πια το κλάμα εδώ και πολύ καιρό. Κλαίει μόνο το μέσα μου!»

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέχεια της συνέντευξής της δεν διστάζει να μιλήσει για την καύση μετά το θάνατό της: «Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο, διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί αλλά κι όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά, όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα και λιτά. Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι».

“Το τελευταίο «πάρτι» έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι εξαγνισμός!”, είπε η Μαίρη Χρονοπούλου

«Το τελευταίο «πάρτι» έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν τα σκαθάρια και τα σκουλήκια; Δείξε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας. Τώρα, αν με ρωτάς πως θα πάρουν οι φίλοι μου αυτήν την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Κι είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται!» είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Related posts

«Σαν χελιδονάκι μας τραγούδησες, σαν χελιδονάκι μας αφήνεις»: Ανείπωτος ο πόνος της Μαίρης Χρονοπούλου μετά από αυτό που έμαθε

Σε άσχημη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου: «Κλαίει σαν μωρό, αδύνατον να την διαχειριστούν» γράφει συνεργάτης της

Είπε τα πράγματα με το όνομα τους: H Μαίρη Χρονοπούλου σχολιάζει την σχέση Βανδή – Μπισμπίκη

Άσχημα τα νέα για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός, σε επιφυλακή οι γιατροί λόγω της επιβαρυμένης υγείας της

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής: Η Μαίρη Χρονοπούλου με έβγαλε από τη φυλακή

Μεγάλη η συγκίνηση με τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα ένα τέρας, παράλυτη, παχύσαρκη, κανείς δεν ήρθε να με δει»

Η Μαίρη Χρονοπούλου συγκινεί: «O,τι έχω ζητήσει σε αυτή την εικόνα της Παναγίας μού το έχει κάνει»

Πραγματοποιήθηκε η η τελευταία της επιθυμία: Η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκε στη θάλασσα

Η σπαρακτική στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας παραλαμβάνει τις στάχτες της Μάρθας Καραγιάννη: «Είναι ζεστή ακόμα»