Μαίρη Μηλιαρέση: Οι ερωτικές σχέσεις με μικρότερους, η πανέμορφη κόρη της, το παράπονο από την τηλεόραση και το πρόβλημα υγείας

Μαίρη Μηλιαρέση: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό υπήρξε η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση, την οποία λατρέψαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα, το 1993 είχε βγει Β Μις Ελλάς, ενώ κατόπιν ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Παντρεύτηκε το 1996 και ένα χρόνο αργότερα με τον τότε σύζυγό της απέκτησαν μία κόρη τη Σοφιάννα, η οποία διατηρεί το επώνυμο της μαμάς της. Χώρισαν το 1999. Τα τελευταία χρόνια έχοντας αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά, διατηρεί club restaurant στου Ψυρρή ενώ ασχολείται με το τηλεμάρκετινγκ για την ανακατασκευή πραγμάτων που βρίσκει στα σκουπίδια όπως η ίδια η Μαίρη Μηλιαρέση λέει.

Είμαι ολομόναχη σαν την καλαμιά στον κάμπο. Πάντα ήμουν με νεότερους άντρες και πάντα είχα πέραση στους νεότερους. Ένας νέος άντρας το μόνο που θέλει από μια μεγαλύτερη γυναίκα, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες που είμαστε τώρα, θέλει μόνο να περάσει την ώρα του, αλλά εγώ δεν είμαι στην ίδια κατάσταση. Θέλω να βλέπω τον εαυτό μου όμορφο στον καθρέφτη. Σκέφτομαι να κάνω κι ένα… τραβηγματάκι», είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

«Άλλαξα σπίτι λέει η Μαίρη Μηλιαρέση  γιατί δεν μένω πια με την κόρη μου, αλλά και για οικονομικούς λόγους. Έφερα 130 τετραγωνικά σε 59. Βρίσκω πράγματα στα σκουπίδια και τα μεταμορφώνω. Έχω αρχίσει ήδη να το κάνω επαγγελματικά. Ο κύκλος με το telemarketing κοντεύει να κλείσει. Δεν θέλω να το κάνω, αλλά το κάνω μόνο για πληρώνω το ενοίκιο. Η τηλεόραση δεν μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία και αυτό είναι το παράπονό μου.

Όλοι όσοι ήταν στην εποχή τη δική μου, είναι ακόμη. Εγώ έκανα το “λάθος”, που δεν το μετανιώνω, να αποσυρθώ για λίγο για να μεγαλώσω την κόρη μου. Δεν ξέρω αν τρώω πόλεμο επειδή έχω φύγει και με θεωρούν παλιά. Θα ήθελα σαν τρελή να λάβω μέρος σε ένα σόου, αλλά δεν με παίρνουν. Με έχουν ξεχάσει σκέπτεται η Μαίρη Μηλιαρέση;

Μαίρη Μηλιαρέση: Οι ερωτικές σχέσεις με μικρότερους, η πανέμορφη κόρη της, το παράπονο από την τηλεόραση και το πρόβλημα υγείας

Μαίρη Μηλιαρέση: H απάντηση στις επιθέσεις – «Είχα τσιλιαδόρους στο καμαρίνι»

Με ένα κείμενό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαίρη Μηλιαρέση θέλησε να απαντήσει στις «επιθέσεις» που δέχτηκε μετά από παρουσίαση πολύ ακριβού προϊόντος που προφυλάσσει από ιούς

Η ίδια γράφει:

“Ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθυνθώ σε όλους εσάς που με γνωρίζετε ή με βλέπετε στην τηλεόραση τα τελευταία περίπου 30 χρόνια. Αφορμή για την ανάρτηση αυτή είναι η έντονη αρνητική κριτική που δέχθηκα για το κόστος του προϊόντος, σε ένα σποτ τηλεπωλήσεων που παρουσίασα, σχετικό με την προφύλαξη από τούς ιούς και τα μικρόβια.

Κατ’ αρχάς θέλω να υπενθυμίσω, ότι η βασική και μοναδική δουλειά μου, αρκετά χρόνια τώρα, είναι η παρουσίαση προϊόντων στην τηλεόραση. Ζω από αυτό, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, τίμια και με αξιοπρέπεια. Όμως, δεν αποφασίζω εγώ ποια προϊόντα θα προωθήσουν οι εργοδότες μου. Από την στιγμή που είναι νόμιμα, έχω υποχρέωση να ακολουθήσω τις επιταγές που μου επιβάλουν οι επαγγελματικές μου συμφωνίες. Όπως μια τηλεπαρουσιάστρια που εκφωνεί τις ειδήσεις, δεν αποφασίζει ποιες ειδήσεις θα πει και ποιες όχι, έτσι κι εγώ δεν έχω λόγο στο τι θα παρουσιαστεί.

Η σχέση μου με οποιαδήποτε προϊόντα είναι μόνο η παρουσίαση. Δεν έχω ούτε επιλογή, ούτε μου ζητείται η γνώμη μου, στο ποια θα είναι αυτά, ή σε ποιες τιμές θα πωληθούν. Δεν τα εμπορεύομαι εγώ. Δεν λαμβάνω προμήθεια, ούτε ποσοστά, ούτε άλλη μορφή συμμετοχής έχω σε τυχόν κέρδη από τις πωλήσεις αυτές. Αμείβομαι μόνο για το γύρισμα του όποιου σποτ το ίδιο, είτε οι πωλήσεις των παρουσιαζόμενων προϊόντων είναι ελάχιστες είτε είναι δεκάδες χιλιάδες. Είτε προβληθεί μία μέρα, είτε τρία χρόνια.

Εξυπακούεται, ότι δεν έχω καμία επιρροή στο πόσο αποφασίζουν οι εργοδότες μου να πουλήσουν τα προϊόντα που προωθούνται. Ούτε μπορώ να επέμβω εάν αυτό το προϊόν, μου φανεί ακριβό ή φθηνό. Πολύ περισσότερο για τα επιπλέον έξοδα, που ούτε καν έχω γνώση. Η παρουσίαση πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι ενημέρωση. Ο καθένας μας ενημερώνεται και αποφασίζει πάνω σ’ αυτό.

Στην εφιαλτική εποχή της πανδημίας που ζούμε, πάρα πολλές προωθήσεις και διαφημίσεις έχουν να κάνουν με προϊόντα υγείας. Πολλά από αυτά, εμμέσως πλην σαφώς μιλάνε για προφύλαξη από τους ιούς, χωρίς βέβαια να κατονομάζουν κάποιο συγκεκριμένο ιό. Η προώθηση του προϊόντος που ανέλαβα -που μίλαγε για την προφύλαξη από τούς ιούς- θεώρησα ότι είναι μέσα στα πλαίσια που κινούνται και οι υπόλοιποι διαφημιζόμενοι.

Παρ’ όλο που ο δικός μου ρόλος είναι ΜΟΝΟ αυτός της παρουσιάστριας, κατανοώ όσους δυσαρεστήθηκαν, απογοητεύτηκαν ή θύμωσαν με τα προϊόντα, τις τιμές, ή ότι άλλο αυτής της παρουσίασης και κατ’ επέκταση και μαζί μου. Γι αυτό τον λόγο, θέλω να ζητήσω από πλευράς μου, μια ειλικρινή συγνώμη απ’ όλους όσους δυσαρέστησα, λόγω αυτής της συγκεκριμένης επαγγελματικής μου παρουσίασης, είτε αυτό είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. “Εύχομαι υγεία σε όλους!

Η Μαίρη Μηλιαρέση το 2012 είχε αποκαλύψει πώς εργαζόταν κάνοντας γυρίσματα έχοντας μωρό την μονάκριβη κόρη της έχοντας πει τότε:  «Όταν έκανα το μωρό, είχα τσιλιαδόρους στο πλατό και στο καμαρίνι.

Με το που έκανε κιχ το μωρό (Σοφίνα Λαζαράκη) , ο τσιλιαδόρος του καμαρινιού σφύραγε στον τσιλιαδόρο έξω στο πλατό, τα παράταγα όπως ήταν όλα σύξυλα, δεν έλεγα stop, cut, έβγαζα τα μικρόφωνα έτρεχα και θήλαζα το μωρό. Τη θήλασα 9 μήνες και έκανα τα γυρίσματα μαζί με το μωρό στο πλατό», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Επίσης, το 2018 είχε γράψει για την κόρη της με αφορμή τις σπουδές της: «Μόλις χθες μου φαίνεται που σε κράτησα στην αγκαλιά μου πρώτη φορά! Έδωσες στη ζωή μου λόγο να υπάρχω. Σήμερα άνοιξες τις υπέροχες δυνατές φτερούγες σου και έφυγες να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Να ξέρεις πως όσο μακριά και να βρίσκεσαι σε χιλιόμετρα, είμαι μόνο μια ανάσα κοντά σου… πάντα. Να είσαι δυνατή, αισιόδοξη και να μην ξοδεύεις την ψυχή σου και τον χρόνο σου σε ανθρώπους που δεν θα είναι εκεί όταν τους χρειαστείς στη ζωή σου. Αντιθέτως, σε αυτούς που το ένστικτο σου λέει πως μπορούν, δώστα όλα! Σε λατρεύω καρδιά μου!», έγραψε πριν 2 χρόνια χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Μαίρη Μηλιαρέση: Οι ερωτικές σχέσεις με μικρότερους, η πανέμορφη κόρη της, το παράπονο από την τηλεόραση και το πρόβλημα υγείας

Το πρόβλημα υγείας της Μαίρης Μηλιαρέση που ανακάλυψε τυχαία

Για το πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε το 2011 είχε πει: “Ως εκ θαύματος έβγαλα το θυρεοειδή μου και ανακάλυψα ότι ήταν κακοήθεια! Έκανα μια θεραπεία με ιώδιο, κλείστηκα μέσα για κάποιες μέρες.  Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έχω κάτι που δεν θα μπορώ να ξεπεράσω. Ήταν κάτι που ανακάλυψα τυχαία… ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν μετά! Τώρα είμαι μια χαρά! Έφυγα για διακοπές ενάμισι μήνα, ξεσάλωσα, έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου και τώρα είμαι έτοιμη για δουλειά.”, είχε δηλώσει η  Μαίρη Μηλιαρέση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo