Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Αύριο θα μάθουν όλοι τι έγινε στην ταβέρνα. Ελεηνέ!»

Έχει ξεσπάσει έντονη κόντρα με χαρακτηρισμούς και επιθέσεις

Το επεισόδιο με τον πνευμονολόγο Βασιλακόπουλο, ο οποίος δηλώνει ότι δέχθηκε επίθεση ξυλοδαρμού, όταν βρέθηκε σε ταβέρνα και ζήτησε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού. Τότε ο ιδιοκτήτης τον έριξε στο έδαφος και μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, του έσκισε και το πουκάμισο.

Το γεγονός αυτό αποφάσισε να σχολιάσει ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έδωσε μια άλλη οπτική στην υπόθεση!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε δυο tweets για το γεγονός που προπηλάκισαν και διώξαν κακήν κακώς τον Βασιλακόπουλο από την ταβέρνα!

Αν τα πράγματα έγιναν όπως τα αναφέρει, πρόκειται για Βόμβα!

Οι απαντήσεις του Τριανταφυλλόπουλου προς τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο

Στο πρώτο tweet του γράφει:

«Γνωρίζει η βρετανική πολυεθνική Glaxo Smith Kline που σας πλήρωσε τα έξοδα κ. Βασιλακόπουλε ότι στην κόρη του ταβερνιάρη όταν σας είπε να κατέβασε το χέρι σας γιατί θα σας καταγγείλει της απαντήσατε θα μου κλάσεις τα αρχίδια;Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου!»

Και συνεχίζει με δεύτερο tweet:

«Κύριε Βασιλακόπουλε αύριο θα μάθει όλη η Ελλαδα τι συνέβη στην ταβερνα του Ζιώγα.Σας τάισε δωρεάν η φαρμακευτική Glaxo ως είθισται κι αφού χλαπακιάσατε μετά απο δυόμισι ώρες διανοήθηκες να σηκώσεις χέρι στην κορη του καταστηματάρχη επειδή σου είπε ότι είσαστε απαράδεκτοι!Ελεεινέ!»

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης