Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση την οποία περιγράφουν, κάντε το όλοι, όσοι έχετε περάσει τα 60»

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για ένατη μέρα βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό. Ο δημοσιογράφος είναι ανεμβολίαστος ωστόσο περνάει ήπια την νόσο.

«Μέχρι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος»

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, ο 67χρονος δημοσιογράφος αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι παρά το γεγονός ότι είναι καπνιστής και ο οργανισμός του είναι γενικά ταλαιπωρημένος, τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν ελάχιστα. «Αυτό δεν σημαίνει ότι το περνάνε όλοι οι άνθρωποι, σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση η οποία περιγράφουν» σχολιάζει και επιτίθεται στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή – «Μέχρι να επιστρέψουν στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος»

Μάλιστα ο ίδιος συνοδεύει το βίντεό του με σχόλιο για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή αλλά και τα ΜΜΕ: «Καλημέρα σε όλες- όλους τους υγειονομικούς σε αναστολή. Μέχρι να επιστρέψουν στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος. Καθάρματα των ΜΜΕ, σιχαμένοι μισθοφόροι των καναλαρχών, δώστε τους πίσω τη ζωή τους! Το αφήγημα κατέρρευσε. Είναι το μόνο που κινδυνεύει! Το μεγάλο ψέμα σας!».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ