Μακριά και αγαπημένοι: Αυτό το ζώδιο πρέπει να αποφύγεις το 2023 για να μην πληγωθείς

Ζώδια: Το 2023 έρχεται και οι αστρολόγοι σε προειδοποιούν για να είσαι ήρεμος στα προσωπικά σου

Η καινούργια χρονιά ξεκινάει, βγες διασκέδασε, πέρνα καλά όμως πρέπει να μείνεις μακριά από ένα συγκεκριμένο ζώδιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στα συναισθηματικά σου και να κρατήσεις την προσωπική σου ηρεμία.

Σύμφωνα με το astrology.gr, το κάθε ζώδιο το 2023 πρέπει οπωσδήποτε να μείνει μακριά από κάποιο ζώδιο για να γλιτώσει από τον συναισθηματικό πόνο:

Κριός: Μείνε μακριά από τον Καρκίνο. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να έχεις το 2023 ένα άτομο «κολλημένο» πάνω σου. Εσύ θες ανεξαρτησία και ελευθερία και σε καμία περίπτωση δεν ανέχεσαι την γκρίνια.

Ταύρος: Άσε τον Τοξότη στην ησυχία του. Μείνε μακριά του γιατί αν πας να κάνεις κάτι μαζί του, θα σου βγει σε κακό. Δεν είναι για σένα η «Ντόρα η εξερευνήτρια» του ζωδιακού. Θα τον ψάχνεις στα αεροδρόμια και όχι μόνο. Εσύ θες κάτι σταθερό κι αυτός την ελευθερία του. Δεν ταιριάζετε.

Δίδυμοι: Με τον Αιγόκερω πιο εύκολα θα «παίξετε σφαλιάρες», παρά θα κάνετε σεξ. Άσ’ τον καλύτερα. Στρέψε την προσοχή σου αλλού. Ούτε εσύ κάνεις για εκείνον, ούτε αυτός για σένα. Γιατί να πληγωθείτε;

Καρκίνος: Τι τον θες βρε καλό μου τον Κριό; Θα σε πληγώσει. Και άσχημα. Δεν μπορεί να σε καταλάβει, είναι απότομος και υπερβολικά… ανεξάρτητος για τα δικά σου δεδομένα. Ψάξε αλλού για την αγάπη μέσα στο 2023, αλλά μείνε μακριά από τον Κριό.

Λέων: Η Παρθένος παραείναι μίζερη για σένα. Μπορεί να είναι γειτονάκι σου, αλλά δεν έχετε και πολλά κοινά σημεία. Και επειδή για σένα το 2023 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά, άσε την γκρίνια της Παρθένου για κάποιον/α άλλο/η.

Παρθένος: Τα λέγαμε και στον Λέοντα, τα λέμε και σε σένα. Καλύτερα να μην επιλέξεις Λιοντάρι για να φλερτάρεις το 2023. Εσύ θες τα πράγματα όπως τα θέλεις και εκείνος/η είναι εξίσου εγωιστής/στρια και ξεροκέφαλος/η. Άσ’ το καλύτερα το δράμα. Ψάξε την χαρά!

Το ζώδιο που πρέπει να αποφύγεις αυτή την χρονιά

Ζυγός: Μπορεί να είστε και οι δύο ζώδια του αέρα, ωστόσο στο ερωτικό κομμάτι, δεν τα βρίσκετε καθόλου. Ο Υδροχόος είναι ψυχρός και χωρίς πολλά πολλά συναισθήματα και εσύ είσαι ρομαντικός/η. Θέλεις να ζήσεις το όνειρό σου και δεν θα το κάνεις αυτό με έναν/μια Υδροχόο. Σώσε τον εαυτό σου από το δράμα.

Σκορπιός: Πολύ δράμα και πολύ συναίσθημα. Τόσο που στο τέλος βγαίνει σε κακό και όχι σε κάτι καλό. Πολύ σύντομα θα τον βαρεθείς τον Ιχθύ. Θα σε εκνευρίσει με το χάος του και την αφηρημάδα του. Άσε που θα περνάει και Κρόνο το 2023. Μείνει μακριά!

Τοξότης: Τον Ταύρο τι τον θες; Όσο κι αν σε γοητεύει, μαζί χωριό δεν μπορείτε να κάνετε. Ένας Κριός ή Δίδυμος θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή για σένα. Για να μην πονέσεις, αλλά και να νιώσεις ότι ταιριάζετε.

Αιγόκερως: OΚ, μπορεί να γοητευτείς από το μυαλό του Δίδυμου. Το ίδιο μυαλό όμως θα είναι και αυτό που θα σε τρελάνει. Εσύ είσαι του προγράμματος και της οργάνωσης. Μάντεψε τι δεν είναι ο Δίδυμος… Άφησε τον λοιπόν στην ησυχία του και ψάξου αλλού.

Υδροχόος: Ο Ζυγός είναι υπερβολικά ρομαντικός για τα δικά σου δεδομένα. Είναι φουλ συναισθηματικός, θέλει σχέση και έχει απαιτήσεις στον ερωτικό τομέα που εσύ δεν είσαι διατεθειμένος/η να ικανοποιήσεις. Άσ’ τον καλύτερα και επικεντρώσου σε κάποια άλλη επιλογή.

Ιχθύες: Ο Σκορπιός είναι… επικίνδυνη επιλογή για σένα. Θα σε πληγώσει και δεν θα μπορέσει να σου δώσει όσα θέλεις. Εσύ είσαι μια ρομαντική και τρυφερή ψυχή που θέλει φροντίδα και χάδια. Ο Σκορπιός είναι πολύ… dark για τα δικά σου δεδομένα. Μείνει μακριά του.

Related posts

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok