«Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή»: Δάκρυα από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το περιστατικό στην εκπομπή που προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε λάθος σε μια ζωντανή εκπομπή και πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και ”ιδιαίτερα” θέμα στο τραπέζι προς συζήτηση…

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του Διονυσίας, με τη νεαρή κοπέλα να σπεύδει να μπει μέσα στην πολυκατοικία χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Τα συγκεκριμένα πλάνα ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διαφώνησε πλήρως με την κίνηση να στείλουν τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι της γυναίκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» είπε ενοχλημένη η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια άρχισε να φορτίζεται συναισθηματικά, λέγοντας: «Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Related posts

Σε αντιπαράθεση η Σοφία Βογιατζάκη με την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι τηλεοπτικό προϊόν» – «Τότε γιατί ήρθες;»

Έχει ξεπεράσει τη Καινούργιου: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, διέρρευσαν φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έκαναν καμάκι στη Νέα Υόρκη, περνάει η μπογιά μου»

Στη Νέα Υόρκη η Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες από τις λαμπερές διακοπές του Πάσχα

Η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε τα δυσάρεστα στον αέρα: «Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία για έναν δικό μου άνθρωπο…»

Έτοιμη για το καλοκαίρι: Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου για απαλή επιδερμίδα στα 37 της

«Έχω κώφωση στο αριστερό αυτί»: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Κατερίνα Καινούργιου για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα.»

«Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα»: Έξαλλη η Καινούργιου με κακεντρεχές σχόλιο για την εμφάνισή της