Μαλού: Πήρε το πτυχίο της στη φιλολογία η τραγουδίστρια – Φωτογραφίες από την ορκωμοσία της

by Τόνια Τζαφέρη

Μαλού: Tα θερμά συγχαρητήρια στην γνωστή τραγουδίστρια

Προτύπου αποτελεί η γνώστη τραγουδίστρια, η οποία παρά τις επιτυχίες της στην μουσική βιομηχανία θέλησε να κάνει και κάτι ακόμη για τον εαυτό της και έτσι πήρε την απόφαση να αποκτήσει το πτυχίο της που είχε αφήσει στην μέση.

Μαλού: Πήρε το πτυχίο της στη φιλολογία η τραγουδίστρια – Φωτογραφίες από την ορκωμοσία της

Η τραγουδιστρία που συστήθηκε στο κοινό το 2011 μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol στο οποίο κατάφερε να τερματίσει δεύτερη, αποφάσισε έπειτα από αρκετά χρόνια να ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της. Μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, η Μαλού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τον ορκωμοσία της. Τις φωτογραφίες αυτές συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο εξηγώντας τους λόγους που καθυστέρησε τόσα χρόνια να πάρει το πτυχίο της. Συγκεκριμένα, η Μαλού αναφέρει πως η απόφασή της να ακολουθήσει την καριέρα της στο τραγούδι αλλά και το γεγονός ότι έγινε μαμά την απομάκρυναν από το να ολοκληρώσει τις σπουδές της γεγονός που αποτελούσε πάντα μια ανοιχτή πληγή.

Οι δηλώσεις της Μαλού για τα φοιτητικά της χρόνια

Τελικά όμως, η Μαλού αποφάσισε να κλείσει αυτή την πληγή και τα κατάφερε παίρνοντας το πτυχίο της και τώρα όπως λέει είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη, τη μουσική, «Τα φοιτητικά μου χρόνια διήρκησαν δυο έτη , πήρα την απόφαση πριν χρόνια να παγώσω τις σπουδές μου για να ακολουθήσω τη μουσική μου ζωή στην Αθήνα ! Ήταν μια «πληγή» ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε η ερώτηση «πότε θα πάρεις το πτυχίο σου ; …» , στο τέλος με νευρίαζε και μου προκαλούσε άρνηση γιατί κάθε φορά που σκεφτόμουν “πως θα μπορούσα να τα καταφέρω;” πάντα έπεφτα σε αδιέξοδο , δεν υπήρχε χρόνος , η απόσταση ήταν μεγάλη , τα χρόνια περνούσαν και η αποχή μου από την σχολή με απομάκρυνε χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο πολύ από το να ολοκληρώσω τις σπουδές μου !

Μαλού: Πήρε το πτυχίο της στη φιλολογία η τραγουδίστρια – Φωτογραφίες από την ορκωμοσία της

Μαλού: “Η «πληγή» μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα”

Ύστερα έγινα μαμά ,άλλαξαν πολλά , έπρεπε να διαχειριστώ τη μητρότητα και μια απαιτητική δουλειά , η «πληγή» μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα … Σήμερα λοιπόν ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου στη Φιλολογία , εκπλήρωσα έστω και αργά αυτό που κάποτε άφησα στη μέση , το πήρα , το βάζω στη βαλίτσα μου και συνεχίζω πιο ολοκληρωμένη ψυχικά τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η Μουσική ! Μπορείς τα πάντα σε όποιον χώρο και σε όποιον χρόνο είσαι έτοιμος εσύ … κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρα σου …» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαλού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo