Μάνια Ντέλου: Το μόντελινγκ από τα 13, η σχέση με τον Αντώνη Κανάκη, ο γάμος, τα δύο παιδιά και η στροφή στην καριέρα της

Μάνια Ντέλου: Όλες οι άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της

H Mάνια Ντέλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από τα 13 της έτη, ενώ το 1993 στέφθηκε Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Η ίδια συνδέθηκε στενά με τον Αντώνη Κανάκη, ωστόσο η σχέση τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Η ίδια είχε πει σχετικά: «Ήταν ωραία χρόνια αυτά που έζησα στο χώρο. Φαντάσου ότι έφυγα στα 22. Ξεκίνησα άλλωστε πολύ μικρή, από τα 13 μου στο μόντελινγκ. Έφυγα όμως τη στιγμή που έπρεπε. Δεν άφησα να ξεφουσκώσει όλο αυτό που έκανα. Πρέπει να ξέρεις να φεύγεις από το καθετί, την κατάλληλη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τη ζαχαροπλαστική, αν και εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ. Και δεν θα τελειώσει! Το μοντέλο έχει ημερομηνία λήξης, ενώ αυτό που κάνω τώρα έχει άμεση σχέση με τη δημιουργικότητα και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Μπορεί να φτάσω 100 χρονών και να το κάνω ακόμα»

Η Μάνια Ντέλου τόνισε πως τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ κέρδισε πάρα πολλά χρήματα. «Έβγαλα πολλά λεφτά από το modeling είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day. Όποιος πει ότι δεν έβγαλε εκείνη την εποχή λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάνια Ντέλου: Ο γάμος, το διαζύγιο και η νέα καριέρα

Η απόφασή της να τερματίσει την καριέρα της είχε να κάνει με το ότι παντρεύτηκε και θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο γάμος της με τον Γρηγόρη Σαράντη , πρόεδρο του Ομίλου Σαράντη και διευθύνοντα σύμβουλο της Estee Lauder Hellas, κράτησε 15 χρόνια αλλά έληξε, τελικά το 2016, έχοντας χαρίσει στο πρώην ζεύγος δυο παιδιά, την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο.

Αν και μεσουράνησε στις ελληνικές πασαρέλες τη δεκαετία του 90′ αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 22 ετών. Σήμερα ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική, φτιάχνει απίθανες τούρτες και έχει δικό της ζαχαροπλαστείο. Στην πραγματικότητα το χόμπι και την αγάπη που είχε να φτιάχνει γλυκά στην κουζίνα του σπιτιού της, αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα. Κι έτσι ήρθε το ‘jar’. Το ζαχαροπλαστείο της στο Νέο Ψυχικό.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο