Μάνος Δασκαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του – Φοβάται ότι «χρησιμοποιήθηκε» από τη σύζυγό του

Μάνος Δασκαλάκης: Θεωρεί ότι «χρησιμοποιήθηκε» από τη σύζυγό του

Ο πατέρας των 3 παιδιών, που χάθηκαν άδοξα στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, φοβάται πως «χρησιμοποιήθηκε» από τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως άλλοθι για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουν τέλος τα τα στοιχεία που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε 33 μήνες.

O Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια στην Πάτρα, σύμφωνα με τον Αντέννα φαίνεται βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μίλησε σε φίλους του ενώ, ανέφερε πως διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από τη σύζυγό του.

Αποκάλυψε πως ήταν παρών σε 3 από τα επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας και πως φοβάται πως “χρησιμοποιήθηκε” από τη σύζυγό του ως άλλοθι.

«Ενημερώθηκα από φίλους του που μίλησαν μαζί του και τους είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, ήταν μια χαρακτηριστική φράση που είπε η δημοσιογράφους του Αντέννα.

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη

Τώρα, όπως δηλώνει, αρχίζει να συνθέτει το παζλ της υπόθεσης και εκείνος ενώ, δήλωσε ότι απολύθηκε και από τη δουλειά του όπως ακριβώς συνέβη και με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται στην Πάτρα και είναι φοβισμένος, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός του προσπαθούν να τον πείσουν να πάει μόνος στου στην ΓΑΔΑ και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τα παιδιά του.

Related posts

Aνοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στον κόσμο στην Αθήνα

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά