Μαρία Μπακοδήμου: «Ένα βράδυ με πήρε ο πατέρας του και μου λέει: “Μην τρομάξεις! Ο Άρης έμπλεξε σε τσαμπουκά”»

Μαρία Μπακοδήμου: Η εξομολόγηση για το παιδί της και το σκηνικό που συνέβη

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τους μονάκριβους γιους της και το πόσο πολύ αδυναμία τους έχει, καμαρώνοντας τους να μεγαλώνουν και να κυνηγούν τα όνειρα τους. Εκείνοι από την μεριά τους φαίνεται επίσης να της έχουν τεράστια αδυναμία, ακόμη και αν μερικές φορές… μπλέκουν σε πράξεις που ξέρουν πως θα την αναστατώσουν λιγάκι.

Αυτήν την φορά η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει για το περιοδικό ΟΚ! παρέα με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο. Η κριτής του Just the 2 of Us μιλά για τον πιο τρυφερό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας, και παραδέχεται πως δεν μπόρεσε ούτε εκείνη να ξεφύγει από την κλασική ατάκα «ζακέτα να πάρεις»!

Δηλαδή, Μαρία, δεν ήσουν η αυστηρή μητέρα που πιέζει το παιδί της να διαβάσει;

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν μου έβγαινε, ρε Γιάννη. Άντε και το έλεγα! Από τη στιγμή που κλειδώνονταν στα δωμάτιά τους, τι έπρεπε να κάνω; Να χτυπάω, να περιμένω να μου ανοίξουν για να τους κάνω έλεγχο αν διάβασαν ή όχι;

Σου έχει δώσει ποτέ κάποια μεγάλη λαχτάρα;

Μαρία: Ένα βράδυ με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας του (σ.σ. Δημήτρης Αργυρόπουλος) και μου λέει: «Μην τρομάξεις! Ο Άρης έμπλεξε σε έναν τσαμπουκά».

Η απάντηση του γιου της Μαρία Μπακοδήμου για το σκηνικό

Άρης Αργυρόπουλος: Ήμασταν σε ένα κλαμπ με τους φίλους μου και μπλέξαμε. Ήμασταν και πιο μικροί τότε κι έγινε ένας καβγάς με μια άλλη παρέα.

Μαρία: Ε, εκεί σοκαρίστηκα γιατί δεν μπορώ τη βία. Όταν τον είδα, ηρέμησα.

Είσαι η κλασική Ελληνίδα μαμά που θα πει στο παιδί της «ζακέτα να πάρεις»;

Μαρία Μπακοδήμου: Ναι. Όταν τους βλέπω χειμώνα με τις βερμούδες, να μην τους πω «βάλτε μπουφάν»; Και με το φαγητό είχα θέμα. Δεν ήθελα να είναι νηστικοί. Αλλά ποιος με άκουγε!

Άρης: Όλα τα ακούγαμε, αλλά τα φιλτράραμε.

Τους έχεις πει και την κλασική ατάκα «σ’ τα έλεγα εγώ»;

Μαρία Μπακοδήμου: Ποτέ! Κρύβει και μια χαιρεκακία αυτή η φράση. Όταν σε χρειάζεται το παιδί σου, αυτό που πρέπει να του πεις είναι «εγώ θα είμαι εδώ» και όχι «σ’ τα έλεγα εγώ».

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό