Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η βάφτιση της μέλλουσας νύφης της από την Τουρκία – Έγινε Χριστιανή ορθόδοξη

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Συγκίνηση για την μέλλουσα νύφη της που βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη

Η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη και η οικογένεια της, βίωσαν μια συγκινητική στιγμή όταν βαφτίστηκε η αρραβωνιαστικιά του γιου της. Η αρραβωνιαστικιά του Πασχάλη είναι από την Τουρκία και πήρε την απόφαση να γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη.

«Σήμερα είχα την ευλογία να παρευρεθώ σε ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια του χριστιανισμού στη βάπτιση της αρραβωνιαστικιάς του αγαπημένου μου φίλου Πασχάλη Τugje, από έναν από τους πιο φωτισμένους ιερείς τον πάτερ Θεοδόση Οικονομίδη.

Τα σχόλια στο Facebook για την νύφη της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

Πόση αφοσίωση, πόση αφιέρωση στην ουσία της αγάπης απαιτεί το να αλλάξεις τη θρησκεία σου συνειδητά για τον άνθρωπό σου. Μαρία μου @mariaekmektsioglou να είναι γεμάτες ευλογία και χαρά οι ημέρες των παιδιών σου! Πασχάλη μου να έχουν μόνο ευτυχία τα χρόνια σας» έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

Η Τουχτσέ απέκτησε το χριστιανικό όνομα Βικτωρία και ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει στην Κωνσταντινούπολη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη, έχει τρεις γιους οι οποίοι είναι πολύ δεμένοι με τη μητέρα τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση:

Related posts

Μεγάλη γιορτή σήμερα: Τι γιορτάζουμε και τι τρώμε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Ο θαυματουργός Άγιος που μπορεί να μας σώσει από τον θάνατο: Το βράδυ πριν κοιμηθείς, παρακάλεσέ τον και θα κάνει ό,τι ζητήσεις

Λίγα λόγια με μεγάλη σημασία: Η προσευχή που πρέπει να λες όταν ανάβεις κερί και που θα σου αλλάξει την ζωή

Ντράπηκε και η ντροπή με τον Αμβρόσιο: «Το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι, τη γιορτή του διαβόλου»

Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Είμαι ευτυχισμένος.»

Ψυχοσάββατο: Η Εκκλησία σήμερα τιμά το σώμα του ανθρώπου ως «ναόν του εν ημίν Αγίου Πνεύματος»

Ψυχοσάββατο: Σήμερα τιμούμε τις μνήμες των νεκρών μας – Τι πρέπει να κάνουμε για τις ψυχούλες τους

Συγκινεί η Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει 2 παιδιά που έμειναν ορφανά στον σεισμό, έχει πολλά νεογέννητα»

Άγιος Βαλεντίνος: Ο θρυλικός βίος του προστάτη των ζευγαριών, οι κρυφοί γάμοι, η σύλληψη, ο αποκεφαλισμός και η τραγωδία στον «μαύρο θάνατο»