Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η βάφτιση της μέλλουσας νύφης της από την Τουρκία – Έγινε Χριστιανή ορθόδοξη

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Συγκίνηση για την μέλλουσα νύφη της που βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη

Η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη και η οικογένεια της, βίωσαν μια συγκινητική στιγμή όταν βαφτίστηκε η αρραβωνιαστικιά του γιου της. Η αρραβωνιαστικιά του Πασχάλη είναι από την Τουρκία και πήρε την απόφαση να γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη.

«Σήμερα είχα την ευλογία να παρευρεθώ σε ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια του χριστιανισμού στη βάπτιση της αρραβωνιαστικιάς του αγαπημένου μου φίλου Πασχάλη Τugje, από έναν από τους πιο φωτισμένους ιερείς τον πάτερ Θεοδόση Οικονομίδη.

Τα σχόλια στο Facebook για την νύφη της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

Πόση αφοσίωση, πόση αφιέρωση στην ουσία της αγάπης απαιτεί το να αλλάξεις τη θρησκεία σου συνειδητά για τον άνθρωπό σου. Μαρία μου @mariaekmektsioglou να είναι γεμάτες ευλογία και χαρά οι ημέρες των παιδιών σου! Πασχάλη μου να έχουν μόνο ευτυχία τα χρόνια σας» έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

Η Τουχτσέ απέκτησε το χριστιανικό όνομα Βικτωρία και ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει στην Κωνσταντινούπολη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη, έχει τρεις γιους οι οποίοι είναι πολύ δεμένοι με τη μητέρα τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση:

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα