Μαρία Φιλίππου: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το γιο της και το «Εμείς κι Εμείς»

Μαρία Φιλίππου: Όσα δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό

Η Μαρία Φιλίππου μοιράστηκε συγκινητικές ιστορίες από το παρελθόν. Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Εμείς κι Εμείς», μέσα από την οποία έγινε τηλεοπτικά γνωστή.

«Ήταν τέσσερα χρόνια. Το 1993 ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη σειρά. Τον Οκτώβριο του ΄93 άρχισε η προβολή, στα Studio ATA μα την υπέροχη Ελβίρα Ράλλη και την Φρόσω… Ήταν μία πάρα πολύ ωραία σειρά, ήταν τα νιάτα μας. Οι περισσότεροι ήμασταν συμμαθητές από το Εθνικό. Είχαμε τον ίδιο κώδικα, ήταν αστεία δικά μας… πράγματα που είχαμε ζήσει. Πριν πάρουμε το σενάριο στα χέρια μας, ξέραμε τι θα γράψουν», ανέφερε η Μαρία Φιλίππου.

Η συγκίνησή της κοιτώντας φωτογραφία από τους πρωταγωνιστές, ήταν εμφανής. Το συγκεκριμένο γεγονός τόνισε και η Κατερίνα Καραβάτου. «Άστο Κατερίνα μου. Μας λείπουν άνθρωποι όσο μεγαλώνουμε. Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν τα νιάτα μας, ήταν κομμάτι από τη ζωή μας… Χάσαμε και την Πηνελόπη την Κροντιροπούλου που ήταν η πρώτη σκηνοθέτης στο Εμείς κι Εμείς. Οι άνθρωποι που φεύγουν μπορεί να μη φεύγουν και να είναι εδώ, όμως μας λείπουν», τόνισε.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Φιλίππου

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως διατηρεί επαφές με όλους τους συμπρωταγωνιστές της ακόμη και σήμερα. Ωστόσο είχε και μία απολαυστική αποκάλυψη για όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια της σειράς.

«Το 1993 ξεκίνησε όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιο. Θα σας πω και κάτι. Έχουμε πάει όλοι μαζί σε μία παράσταση, γιατί έτσι πηγαίναμε, και είμαι έγκυος. Σβήνουν τα φώτα και λέω στον Σπύρο τον Μεταλλινό σιγά: “Θέλω να σου πω κάτι. Εγώ μήπως πρέπει να αντικατασταθώ γιατί είμαι έγκυος;”. “Η ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ”, λέει ανοίγουν τα φώτα και χειροκροτάνε όλοι!», αποκάλυψε ενώ σημείωσε:

«Τελειώνοντας το Εμείς κι Εμείς έμεινα έγκυος στο Φίλιππο. Ο Βαγγέλης έπαιξε και σε κάποια επεισόδια μετά. Το δεύτερο παιδί που είχαμε (στη σειρά) ήταν ο Βαγγέλης. Λέω θα τον φέρνω και λέω όταν πρέπει να φύγουμε θα είναι μαζί, αλλιώς ήταν μία κούνια».

Related posts

«Πάρε με ένα τηλέφωνο»: Η δημόσια έκκληση της Μαρίας Φιλίππου στη Σμαράγδα Διαμαντίδου, 24 χρόνια μετά το τέλος του «Εμείς και Εμείς»

Τότε 24χρονών, σήμερα 50: Ο νεαρός φοιτητής Τέλης του “Εμείς κι Εμείς” πλέον είναι πιο γοητευτικός από ποτέ

Από φοιτητής σε γοητευτικό ζεν πρεμιέ: Άλλος άνθρωπος ο Τέλης από το Εμείς κι Εμείς 24 χρόνια μετά

«Ήταν τελείως ξαφνικό, έφυγε πολύ νέα»: Συγκλονίζει η Μαρία Φιλίππου για τον χαμό της μητέρας της

Μαρία Φιλίππου: Ο 21χρονος γιος της, Φίλιππος Σκουτέλης, είναι ένας κούκλος και ίδιος με την μητέρα του

Αγνώριστος ο Στέλιος από τη σειρά Εμείς κι Εμείς: Σήμερα είναι 60 ετών και παραμένει εξίσου γοητευτικός

Εμείς κι Εμείς: Θυμάστε τη Σμαράγδα; – Δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Μαρία Φιλίππου: Η ιστορία πίσω από τη ζωή του γιου της και η εξομολόγηση για το «Εμείς και Εμείς»

Έφη Σαρρή: Πληρώνει εδώ και 20 χρόνια τα έξοδα για ένα παραπληγικό παλικάρι