Μαρία Ηλιάκη: Το υπέροχο διαμέρισμα στην Ελβετία, η μοντέρνα κουζίνα και οι πιο όμορφες γωνίες

Μαρία Ηλιάκη: Το σπίτι με τον σύντροφό της στην Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της στην Ελβετία, μιας και ο σύζυγός της εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος.

Αν και η Μαρία τα τελευταία χρόνια είχε χωρίσει την ζωή της σε Ελλάδα και Ελβετία και για μεγάλα χρονικά διαστήματα διατηρούσαν την σχέση τους από απόσταση, όπως φαίνεται τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην ευτυχία τους.

Και μπορεί η Μαρία να μην έχει αποκαλύψει αν θα μείνουν Ελλάδα ή Ελβετία, όμως αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ελβετία και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Το ζευγάρι μένει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Χόργκεν της Ελβετίας, που βρίσκεται κοντά στη λίμνη της Ζυρίχης όπου συχνά η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τη βόλτα της.

Βασίλειό της είναι η κουζίνα καθώς πολλές φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες δικές της αλλά και του συντρόφου της την ώρα που μαγειρεύουν, ενώ έχει δείξει πλάνα και από το σαλόνι και την τραπεζαρία, αγαπημένες γωνιές καθώς και τη θέα της από το μπαλκόνι και την τριγύρω γειτονιά.

Το σπίτι της Μαρίας Ηλιάκη στην Ελβετία

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον