Μαρία Καρρά: Η χήρα γυναίκα του Γιώργου Τράγκα μετακομίζει στο Μαϊάμι

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Καρρά: Στις ΗΠΑ με μπόλικα εκατομμύρια

Νέα αρχή φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει η γυναίκα του Γιώργου Τράγκα, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για το Μαϊάμι, όπου και θα εγκατασταθεί εκεί.

Η Μαρία Τράγκα λοιπόν αποφάσισε να μεταναστεύσει συνεχίζοντας την ζωή της, μαζί με μπόλικα εκατομμύρια..

Μαρία Καρρά: Η χήρα γυναίκα του Γιώργου Τράγκα μετακομίζει στο Μαϊάμι

Στο Μαϊάμι αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr. 

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα για την Μαρία Τράγκα

Ειδικότερα το big mouth αναφέρει ότι ο αείμνηστος δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια είχε αποκτήσει μια υπερπολυτελή κατοικία στο εξωτικό Μαϊάμι, κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του, όπου η Μαρία Καρρά αποφάσισε να μεταναστεύσει.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Το εξωτικό Μαϊάμι επέλεξε, όπως όλα δείχνουν, για να συνεχίσει τη ζωή της η χήρα Τράγκα, Μαρία Καρρά, που μετά τον θάνατο του συζύγου της, προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη νέα (ομολογουμένως δύσκολη) πραγματικότητα. Έχοντας πολλές επιλογές, τελικώς κατέληξε να ζήσει στο Μαϊάμι. Εκεί που τα τελευταία χρόνια είχε αποκτήσει μια υπερπολυτελή κατοικία ο αείμνηστος δημοσιογράφος, μετά από δική της επιθυμία.

Μαρία Καρρά: Η χήρα γυναίκα του Γιώργου Τράγκα μετακομίζει στο Μαϊάμι

Βλέπετε, η χήρα Τράγκα, φεύγοντας από την Έδεσσα, από την οποία έλκει την καταγωγή της, σε ελάχιστο χρόνο δίπλα στον «θείο» έγινε πολίτης του κόσμου. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις πλείστες των αγορών σε ακίνητα που πραγματοποίησε ο Τράγκας, από τη στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί δυο – τρεις φορές τη Μαρία Καρρά. Η χήρα, όπως πληροφορούμαι, αποφάσισε να μεταναστεύσει, συνεχίζοντας την ζωή της, μαζί με μπόλικα εκατομμύρια, στο Μαϊάμι.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν