Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ο γάμος και η συγκατοίκηση των δυο γνωστών ηθοποιών

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Από τηλεοπτικό ζευγάρι, ζευγάρι και στην αληθινή ζωή

Είναι από αυτές τις ιστορίες που παρότι ξεκινούν ως συνεργάτες και “προσποιούνται” το ζευγάρι για κάποιον ρόλο, τελικά τα αισθήματα δημιουργούνται και καταλήγουν να είναι μαζί και στην πραγματική ζωή.

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απασχολούν εδώ και πολύ καιρό με τη σχέση τους καθώς όλοι αναρωτιούνται αν είναι μαζί και στη ζωή.

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι δυο ηθοποιοί φαίνεται ότι ζουν έναν δυνατό έρωτα. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει ποτέ δημόσια ότι είναι ζευγάρι, άτομα όμως κοντά στο περιβάλλον τους, κάνουν λόγο ότι η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες.

Τόσο η Μαρία Κίτσου, όσο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, όσοι βρίσκονται κοντά τους γνωρίζουν πολύ καλά τα αισθήματα αγάπης που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου πρωταγωνιστούν. Κράτησαν για αρκετό καιρό τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο και αργότερα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε κάτι παραπάνω. Όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Οι δυο τους ήρθαν εκείνη την περίοδο ακόμα πιο κοντά, με τον έναν να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, όταν οι σκηνές τους είναι κοινές, το εν λόγω ρεπορτάζ τους θέλει να φτάνουν και φεύγουν μαζί από το πλατό. Όπως φαίνεται ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή σχέση την οποία πλέον δεν κρύβουν.

Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί, ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να έχουν για εκείνους καμία σημασία.

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη