Μαρία Λέκα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον μεγαλοεπιχειρηματία σύζυγό της από τον χλιδάτο γάμο τους

Μαρία Λέκα: Ο υπερπολυτελής γάμος και η πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγο της

Τόσο καιρό τον κρατούσε κρυφό αλλά κυκλοφόρησε τελικά φωτογραφία με το πρόσωπο του. Η πρώην παίκτρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον χλιδάτο γάμο που ξεπέρασε σε λάμψη και αυτόν του Μαυρικίου και φωτογραφήθηκε μαζί με τον μεγαλοεπιχειρηματία σύζυγο της.

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν η Μαρία Λέκα δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της σύντροφο. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 9/10 η πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύτηκε τον καλό της σε μια παραμυθένια τελετή που έμοιαζε βγαλμένη από ταινία.

Στο πάρτι υπερπαραγωγή που έστησαν για τον γάμο, τραγούδησαν ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και ο Χάρης Βαρθακούρης ενώ πριν γίνει το γλέντι το ζευγάρι είχε νοικιάσει μια συγκλονιστική διώροφη βίλα για την προετοιμασία.

Μέχρι σήμερα ωστόσο, το μόνο που γνωρίζουμε για τον σύζυγό της είναι πως είναι 34 χρονών και μεγαλοεπιχειρηματίας, δυο πράγματα που η ίδια είχε αποκαλύψει σε Q&A στο προφίλ της στο Instagram.

Παρόλα αυτά, τελικά κυκλοφόρησε στα social media μια και μοναδική φωτογραφία του συζύγου της με το πρόσωπο του να φαίνεται καθαρά, η οποία τραβήχτηκε από καλεσμένη.

Μαρία Λέκα: Αυτός είναι ο σύζυγος της

Related posts

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o τραγουδιστής – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Το πιο ωραίο κορμί της Ελλάδας: Η Φαίη Σκορδά πήγε στην Κρήτη, φόρεσε το μαγιό της & όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι