Μαρία Λεμονή: Η ερμηνεία της και το bullying που βίωσε – Η 16χρονη σοπράνο που μάγεψε το X-Factor

Μαρία Λεμονή: H 16χρονη διαγωνιζόμενη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Δυναμικά έχει μπει το x factor με σπουδαιες ερμηνείες και κυρίως με νεα ταλέντα τα οποία συγκλονίζουν το κοινό και τους κριτές.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε στο νέο κύκλο του μουσικού talent show X- Factor που προβάλλεται στο MEGA ήταν αυτή της 16χρονης Μαρίας Λεμονή από την Κοζάνη που καθήλωσε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό με την θεσπέσια φωνή της.

Η 16χρονη Μαρία Λεμονή πέρασε στη φάση του bootcamp, ερμηνεύοντας το κλασικό τραγούδι «Ave Maria».

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τις φωνητικές ικανότητες της 16χρονης ενώ τους προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχει κάνει μαθήματα φωνητικής! «Πριν τα αρχίσεις, έχεις πάρει το πτυχίο», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας.

«Με ταρακούνησες» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της μικρής υποψήφιας: «Είναι κρίμα μέσα από το “X Factor” να μην κάνεις το επόμενο βήμα που πρέπει για σένα», είπε χαρακτηριστικά.

Η εμφάνιση της Μαρίας Λεμονή που άγγιξε τους κριτές

«Μείνε στο φως, μην πας στο σκοτάδι», της είπε ο Μιχάλης Κουινέλης αποχαιρετώντας τη.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε το bullying από τους συμμαθητές της ήταν ο λόγος που την έκανε να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Επειδή τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευσαν για την εμφάνισή μου, ένιωθα πολύ άσχημα και αποφάσισα να κάνω κάτι δραστικό και άμεσο για να τους αποδείξω ότι είμαι ξεχωριστή».

Σε σημερινές της δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στο μουσικό της ταλέντο και την ευκαιρία της να το δείξει μέσα από το μουσικό talent show ανέφερε μεταξύ άλλων

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη γιατί έκανα κάτι το οποίο ήθελα πολύ καιρό απλά δεν έβρισκα την ευκαιρία γιατί ήμουν πιο μικρή. Δεν είχα άγχος, το περίμενα, ένιωσα όμορφα».

Σκοπός της Μαρίας Λεμονή είναι να φύγει στο εξωτερικό

Όπως είπε, μετά το σχολείο θέλει να φύγει στο εξωτερικό.

«Φαντάζομαι τον εαυτό μου στο εξωτερικό. Μετά το σχολείο σκέφτομαι να φύγω. Θέλω να γίνω μια επαγγελματίας τραγουδίστρια όπερας και να τραγουδώ σε μεγάλες σκηνές».

«Αφού είδα ότι έχω ταλέντο στο τραγούδι είπα να το καλλιεργήσω για να το ακολουθήσω επαγγελματικά».

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή