Μαρία Παπαλάμπρου: Η Νάνσυ απ’το Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή παραμένει εντυπωσιακή, 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Μαρία Παπαλάμπρου: Τι κάνει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Μια από τις γνωστές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, είναι η Μαρία Παπαλάμπρου. Έχουν περάσει 20 χρόνια από την τηλευταία εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά, ωστόσο έχει μείνει αξέχαστη από τις τηλεοπτικές συμμετοχές της σε επιτυχημένες σειρές.

Μάλιστα, η ίδια συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του». Επίσης, η ίδια είναι γνωστή και από την αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Η γνωστή ηθοποιός είχε μείνει στη μνήμη όλων ως «Νάνσυ» από την πολυαγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Μαρία Παπαλάμπρου που υποδύονταν την όμορφη χορεύτρια που ερωτεύτηκε ο «Μάκης», που υποδύονταν ο επίσης γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης.

Πως είναι σήμερα η Μαρία Παπαλάμπρου

Σήμερα, η ηθοποιός είναι σχεδόν ίδια με τότε. Η μόνη διαφορά είναι πως πλέον ασχολείται με τον κόσμο πίσω από τις κάμερες και την παραγωγή. Δηλαδή, δεν ασχολείται, με την υποκριτική. Η Μαρία ζει στο Βερολίνο κατά κύριο λόγο τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ έχει μία κόρη τη Φαίδρα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2019.

Πριν από λίγους μήνες, η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star «Φωλιά των ΚουΚου» και μπορείς να δεις πώς είναι σήμερα στο video που ακολουθε

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πως είναι σήμερα, η Ελληνίδα ηθοποιός

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ