Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα»

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Πρωτόπαππα: Μίλησε σε αποκλειστική της συνέντευξη για όλα

Η Μαρία Πρωτόπαππα ή αλλιώς η Μαρίνα που όλοι αγάπησαν μέσα από τον ρόλο της στον Σασμό, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μίλησε ανοιχτά για όλα.

Για τον Σασμό, την εξωτερική της εμφάνιση καθώς και τη νέα παράσταση “Φιλοκτήτης” μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, το πρωί της Δευτέρας.

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα»

“Νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει;

Οι δηλώσεις της Μαρίας Πρωτόπαππα για την εξωτερική της εμφάνιση

Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Μαρία Πρωτόπαππα.

“Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξεβαφτώ για να κοιμηθώ.

Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία.

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα»

Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι”.

““Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έτνονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα”, Μαρία Πρωτόπαππα

Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου” συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν