Μαρία Σολωμού: Η πρώτη συνάντηση με τον Mente Fuerte, η γνωριμία του γιου της μαζί του και η απολαυστική φάρσα

Μαρία Σολωμού: Τα σχόλια για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης ης ύλης στην εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο κανάλι του στο youtube και μίλησε, μεταξύ άλλων, στον γιο της και τη γνωριμία του με τον Mente Fuerte.

«Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί.

Τον Mente Fuerte τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”», ανέφερε η Μαρία Σολωμού για τον γιο της Αλέξανδρο, που απέκτησε από την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Όσο για τη δική της γνωριμία με τον τράπερ; Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε: «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».

Στη συνέχεια η ηθοποιός έκανε μια απολαυστική φάρσα στον Mente Fuerte, τον οποίο πήρε τηλέφωνο και του είπε πως θέλει να βγάλει το δικό της τραπ κομμάτι.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024