Μαρία Τζομπανάκη: «Έριξε το Instagram» – Οι γλυκιές φωτογραφίες με τον εγγονό της και οι χιλιάδες θαυμαστές

Μαρία Τζομπανάκη: Οι υπέροχες φωτογραφίες με τον εγγονό της

Η σπουδαία και αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, που πρωταγωνιστεί φέτος στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός»,  μοιράζεται αρκετές στιγμές από τα γυρίσματα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Μάλιστα, η ίδια κατάφερε να ρίξει τα κοινωνικά δίκτυα, ποστάροντας τρυφερές φωτογραφίες με τον εγγονό της.

Μαρία Τζομπανάκη: Οι γλυκιές αναρτήσεις με τον εγγονό

Υπενθυμίζουμε πως ο Ορφέας Αυγουστίδης απέκτησε το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του στις αρχές Απριλίου. Η Μαρία Τζομπανάκη δεν έχει διστάσει να μοιραστεί κάποιες στιγμές με τον εγγονό της, αποσπώντας φυσικά χιλιάδες likes.

Μαρία Τζομπανάκη: Η δήλωση για τον θάνατό της

Υπενθυμίζουμε πως η ηθοποιός πριν από λίγες μέρες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star, όπου και αποκάλυψε πως έχει ήδη φτιάξει το μνήμα της από το 1999.

Η ίδια δήλωσε: «Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού.

Βέβαια. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη