Μαρία Τζομπανάκη: Η ζωή με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη, το πολυτελές σπίτι στη Νέα Υόρκη και το σαλόνι με τη μαγευτική θέα

Μαρία Τζομπανάκη: Το υπέροχο σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Η Ελληνίδα ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη, ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Νέας Υόρκης. Στο εξωτερικό διαμένει, καθώς η επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Η Μαρία και ο σύζυγός της, Γιάννης Βάλβης, παντρεύτηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Ο γάμος τους έγινε το 2016 και έλαβε χώρα στην Κρήτη.

Μπορεί η Μαρία και ο Γιάννης να μη βρίσκονται στην Ελλάδα. Όμως, μαθαίνουμε νέα τους μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις της ηθοποιού στον λογαριασμό της στο Instagram. Πρόσφατα, όμως, την είδαμε ξανά στα ελληνικά media. Συγκεκριμένα, η Μαρία Τζομπανάκη εμφανίστηκε στο Κρήτη TV όπου συνδέθηκε ζωντανά από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Σκοπός της δεν ήταν άλλος από το να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Υόρκη, με την πανδημία του Covid-19. Όπως μπορούμε να δούμε στο video από την εκπομπή στην οποία βρέθηκε καλεσμένη, στο ιδιαίτερα ευρύχωρο σπίτι της κυριαρχεί το λευκό. Αντίθετα, την παράσταση κλέβει ο μεγάλος καθρέφτης και οι πολλοί πίνακες που διακοσμούν τους τοίχους.

Το διαμέρισμα της Μαρίας Τζομπανάκη στη Νέα Υόρκη

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει