Μαριαλένα Ροζάκη: «Μεγαλώνω μόνη μου το μωρό μου, χώρισα στην αρχή της εγκυμοσύνης»

Μαριαλένα Ροζάκη: Μιλάει ανοιχτά για το θαύμα της μητρότητας

Η γνωστή ηθοποιός μας έχει ολότελα εντυπωσιάσει και κερδίσει τον θαυμασμό μας, αφού όχι μόνο καταφέρνει να ασχολείται με αυτό που αγαπά δηλαδή την υποκριτική, αλλά μεγαλώνει και το νεογέννητο παιδάκι της μόνη.

Ευτυχισμένη και γεμάτη θέληση για ζωή είναι η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της, πριν από τρεις μήνες. Η μητρότητα έχει πλημμυρίσει με ενθουσιασμό την «Αρετή» από το «Καφέ της Χαράς», όπως περιγράφει η ίδια μιλώντας στο Star:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ροζάκη μετά την εγκυμοσύνη

«Φέτος έχω άλλο ρόλο, γιατί απέκτησα ένα μωράκι. Γέννησα πριν τρεις μήνες. Οι πρώτοι μήνες της ζωής του παιδιού σου είναι τόσο γοητευτικοί και σημαντικοί, που δεν γυρνούν πίσω. Το θέατρο ελπίζω ότι θα έρθει ξανά. Είμαι ευγνώμων κι ευτυχισμένη που η ζωή μου έφερε αυτήν την ευτυχία. Εγώ δεν έζησα επιλόχειο κατάθλιψη, μάλλον επιλόχειο ευτυχία»δήλωσε και εξήγησε ότι βίωσε μόνη της όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης γιατί χώρισε με τον σύντροφό της:

“Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου. Χώρισα από την αρχή με τον σύντροφό μου” , Μαριαλένα Ροζάκη

«Γέννησα φυσιολογικά, δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου. Χώρισα από την αρχή με τον σύντροφό μου. Η κόρη μου θα πάρει το όνομα Ιλιάδα από τη μητέρα μου. Εκείνη ήταν πολύ συγκινημένη. Έτρεμε απ’ έξω! Όλα είναι μία ευλογία. Η κόρη μου είναι πιο όμορφη από μένα, θα πω ως μαμά!»περιέγραψε η Μαριαλένα Ροζάκη και απαντώντας στην ερώτηση για το αν είναι δύσκολο να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, η ηθοποιός τόνισε: «Νομίζω ότι το παν είναι η αγάπη. Η αγάπη βρίσκει τις λύσεις της για όλα και σε οδηγεί».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη