Μαριάννα Λάτση: Τα παιδικά χρόνια, η κόντρα με τον μπαμπά της, η δυναμική προσωπικότητα, η σχέση με τον παντρεμένο Κούρκουλο και τα 3 παιδιά

Μαριάννα Λάτση: Άγνωστες πτυχές της ζωής της

Στις 29/03/1953 γεννήθηκε η Μαριάννα Λάτση, η οποία είναι κόρη του Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Μάλιτσ ατο καλοκαίρι του 1963 μετά την γέννηση της, ο πατέρας της αγόρασε ένα μεταγωγικό πλοίο, στο οποίο έδωσε το όνομα της “Μαριάννα Λάτση”.

Aπό μικρή δείχνει ενδιαφέρον για τις οικογενειακές επιχειρήσεις αφού μόλις τελειώνει τις σπουδές της στο Λονδίνο και στη Γενεύη ασχολείται, όπως και ο αδερφός της Σπύρος, με την οικογενειακή αυτοκρατορία κάνοντας τον πατέρα της ευτυχισμένο .Όσο ισχυρή και να είναι οικονομικά η Μαριάννα Λάτση τελικά δείχνει να είναι ευαίσθητη και να ακολουθεί πάντα τον δρόμο της καρδιάς της. Ο έρωτας και η αγάπη κυριαρχούσαν μέχρι στιγμή στην ζωή της και έδειχνε πάντα έτοιμη να πληρώσει το τίμημα.

Μαριάννα Λάτση: Η προσωπική ζωή και η εναντίωση του πατέρα

Η Μαριάννα Λάτση όμως εκτός από τις επιχειρήσεις έχει και μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο θαλάσσιο σκι. Έτσι αποφασίζει να κάνει μαθήματα. Κάπου στις αρχές του 1980 λοιπόν πηγαίνει στην Βουλιαγμένη και εκεί με τον δάσκαλο της Γρηγόρη Κασιδόκωστα προσπαθεί να ισορροπήσει στα πέδιλα του σκι αλλά και στον έρωτα αφού ο η έλξη μεταξύ τους είναι μεγάλη και δεν μπορεί να αντισταθεί στα γαλάζια μάτια του και στο έντονο φλερτ του. Οι δύο τους συνάπτουν σχέση αρχικά κρυφά από τον πατέρα της, αφού η Μαριάννα γνωρίζει καλά ότι ο μπαρμπα-Γιάννης , όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν δεν θα επέτρεπε ποτέ η σχέση αυτή να οδηγηθεί στον γάμο.Τα όνειρα του για την μονοχακόρη του ήταν να παντρευτεί κάποιο γόνο πλούσιας κυρίως αλλά και καλής οικογένειας.

Τον Νοέμβριο του 1982 η Μαριάννα Λάτση  παντρεύτηκε τον δάσκαλο θαλάσσιου σκι από την Βουλιαγμένη Γρηγόρη Κασιδόκωστα, μετέπειτα δήμαρχο Βουλιαγμένης, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και ένα παιδί, τον Πάρη Χρήστο (1982). Ο πατέρας της εναντιώθηκε αμέσως με τον γάμο αυτό και μετά από πέντε χρόνια, το 1987, η Μαριάννα Λάτση έκανε αίτηση διαζυγίου, η οποία εκδόθηκε μετά από μερικούς μήνες.

Μέτα από λίγο καιρό γνωρίζει από κοντά σε κάποια κοινωνική εκδήλωση τον γόη του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Νίκο Κούρκουλο και γοητεύεται από τον τρόπο που μιλάει. Ο Κούρκουλος όμως είναι ήδη παντρεμένος σχεδόν 20 χρόνια και έτσι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους παρ’ όλη την έντονη εκείνη πρώτη γνωριμία! Τα πράγματα όμως εξελίσσονται πολύ διαφορετικά. Μέσα σε λίγους μήνες ο Κούρκουλος αρχίζει να διεκδικεί έντονα την Μαριάννα και για χάρη της χωρίζει την γυναίκα του και μένει μαζί της. Ο πατέρας της όμως απαγορεύει να γίνει ο γάμος . Το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο, αποκτά δύο παιδιά , τον Φίλιππο και την Εριέττα και όταν ο Γιάννης Λάτσης πεθαίνει η Μαριάννα και ο Νίκος ενώνονται και με τα δεσμά του γάμου και ζουν και οι δυο τον μεγάλο έρωτα μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

Έμειναν ερωτευμένοι σαν την πρώτη φορά μέχρι τη στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος στις 30 Ιανουαρίου το 2007, όταν ο Νίκος Κούρκουλος χάνει μετά από πέντε χρόνια την μάχη με τον καρκίνο.

Η Μαριάννα νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της αφού δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Νίκο και βρίσκει παρηγοριά στα παιδιά της. Μέχρι και σήμερα όταν στην σκέψη της έρχεται ο Κούρκουλος τα μάτια της σκοτεινιάζουν.

To 2015 η Μαριάννα Λάτση έκανε μια δωρεά στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» και στην ανακοίνωσή της αναφέρεται με πολύ τρυφερά λόγια στον άνθρωπο που αγάπησε.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος, μικρός γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, μεγάλωσε πολύ και πλέον έχει γίνει ένας πολύ γοητευτικός νεαρός.
Ο Φίλιππος είναι 21 ετών και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι χαμηλών τόνων. Κατά καιρούς έχει ακουστεί, ότι είναι περιζήτητος στο γυναικείο φύλο, ωστόσο ο ίδιος δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος έχει επικεντρωθεί στις σπουδές τους, χωρίς να νοιάζεται για όσα γράφονται για εκείνον.Ο Φίλιππος Κούρκουλος φαίνεται πως έχει πάρει τη γοητεία των γονιών του, ενώ κάποιοι στο πρόσωπό του διακρίνουν και ομοιότητα με τον πατέρα του.

Μαριάννα Λάτση: Ο γάμος της 27χρονης κόρης της Εριέττας

Λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση ανέβηκε στις 29/7/2020
τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης στο μαγευτικό Αγράρι στη Μύκονο, ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση, η οποία ήταν ιδιαίτερα κομψή με τη σιέλ ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης