Μαριάννα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί»

Μαριάννα Τουμασάτου: Η δήλωση για τον Λιγνάδη λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» . Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ξεκάθαρα και για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ακούμε από τον κατηγορούμενο ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει; Το οποίο νομικά μπορεί να στέκει, φαντάζομαι ότι δεν είναι λάθος. Είναι άλλο η δικαιοσύνη και άλλο η δικαίωση, όπως λέει και ο Τσαφούλιας. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου για αποφύλακιση Λιγνάδη – « Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε στη συνέχεια: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, υπάρχουν κι άλλη κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και επίσης έχουν βγει. Ενδεχομένως να έχουν βγει με αυτόν τον στόχο, ότι δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος. Κανένας εξ αυτών δεν θα έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους, μιλάμε για ανήλικα. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή».

Related posts

Η Μαριάννα Τουμασάτου απασφάλισε: «Γιατί ρε μεγάλε να κάτσω σπίτι, μοναχή μου το έκανα;»: Εκτός εαυτού η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα

Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: Η οργισμένη ανάρτηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Γι’αυτό αυτοκτόνησε»: Τα είπε όλα η Τιτίκα Στασινοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μαζί με την «μαμά» της: Η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε την πιο τρυφερή φώτο με την Μαριάννα Τουμασάτου

Ταξίδι πίσω στο χρόνο με Βέρα στο δεξί: Η Ρεγγίνα, η Έλσα και η Δώρα ξανά μαζί 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Στεφανία Γουλιώτη: Η καριέρα, η άγνωστη καταγωγή, η μούσα του Λιγνάδη, το Maestro και η κακοποίηση από γιατρό

Σάλος με τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη και Λιγνάδη»

Μαριάννα Τουμασάτου: Τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, ο άγνωστος αδερφός της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κορτιζόνη

Μαριάννα Τουμασάτου: Η άγνωστη καταγωγή της για την οποία είναι περήφανη, η γνωριμία με τον Αλέξανδρο Σταύρου και ο κούκλος αδερφός της