Μαριάννα Τουμασάτου: Τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, ο άγνωστος αδερφός της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κορτιζόνη

by Τόνια Τζαφέρη

Μαριάννα Τουμασάτου: Όσα δεν ήξερες για την γνωστή ελληνίδα ηθοποιό

Την γνωρίσαμε μέσα από εκπομπές του Αντέννα και στην συνέχεια την είδαμε να κάνει την δίκη της επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική. Ποσά όμως δεν γνωρίζουμε για την Μαριάννα Τουμασάτου;

Μια ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega, Βέρα στο Δεξί και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό, Μαριάννα Τουμασάτου, γεννημένη στην Αθήνα και άριστη απόφοιτος της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Ο σύζυγός της είναι ο ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου και μαζί έχουν αποκτήσει μια 9χρονη κόρη.

Για την παιδική της ηλικία η ηθοποιός είχε πει: «Σχολείο πήγαινα στα Σεπόλια. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, όπως και οι γονείς μου. Του πατέρα μου η καταγωγή είναι από την Κεφαλλονιά και της μητέρας μου από την Πελοπόννησο. Αγαπώ πολύ το νησί. Οι γονείς μου, ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι δύο, είδαν θετικά την επιλογή μου για το θέατρο. Στάθηκαν αρωγοί όχι εμπόδιο. Ήμουν από τα πολύ τυχερά παιδιά. Κι εμένα και τον αδελφό μου μας θέλανε ευτυχισμένους.

Μαριάννα Τουμασάτου: Τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, ο άγνωστος αδερφός της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κορτιζόνη

Στους καλλιτεχνικούς κύκλους είναι γνωστό πως η Μαριάννα Τουμασάτου έχει έναν μικρότερο αδελφό, ο οποίος επίσης είναι ηθοποιός, με πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση. Αλλά στο ευρύ κοινό η πληροφορία αυτή δεν είναι και τόσο γνωστή, αν και η Τουμασάτου πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχέση τους.

«Με τον αδερφό μου ζούμε πολύ ελεύθεροι από μωρά αλλά έχουμε μια πολύ μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Έζησα όμορφα παιδικά χρόνια», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη.

Ήμουν υπεύθυνη από το 15μελές για την θεατρική ομάδα, είχε πει η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της

Η ηθοποιός είχε πει σε άλλη της συνέντευξη:«Με τον αδελφό μου έχω να παίξω πολλά χρόνια… Με τον Γρηγόρη έχουμε να παίξουμε πολλά χρόνια μαζί. Είχαμε παίξει στο Τμήμα ηθών και στο θέατρο δύο φορές.

Είχαμε μια ακύρωση στην παράσταση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Εγώ, είχα μάθει τα λόγια γιατί ήμουν συνέχεια εκεί –έχω και μια απίστευτη ευκολία να μαθαίνω λόγια, έκανα την αντικατάσταση. Έκανα αστεία, διασκέδασα εγώ, διασκέδασε ο κόσμος. Μ΄ άρεσε αυτό. Μπήκα στην θεατρική ομάδα, «μολύνθηκα» στο έπακρον και κατάλαβα ότι αυτό θέλω να κάνω στην ζωή μου και τίποτε άλλο. Ως τότε ήθελα να γίνω πωλήτρια, ίσως γιατί ήταν μια δουλειά που είχε να κάνει με κόσμο.

Μαριάννα Τουμασάτου: Τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, ο άγνωστος αδερφός της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κορτιζόνη

Πήγα στην σχολή του Θεάτρου Τέχνης –ήταν η πρώτη μου σκέψη, η πρώτη μου επιθυμία. Από τα χρόνια της σχολής τα κρατάω όλα. Ήμασταν μια εξαιρετική τάξη (σ.σ. Αιμίλιος Χειλάκης, Μπέσυ Μάλφα, Υρώ Λούπη κ.ά.), δουλεύαμε από τα πρώτα χρόνια. Ήμασταν δέκα παιδιά. Κι αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Βογιατζή που δεν είναι πια στην ζωή, όλοι οι υπόλοιποι, κι ας μην βλεπόμαστε, σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον με αγάπη. Ήταν μαγικά χρόνια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε πει σχετικά: Ναι, τον άνθρωπό μου τον βρήκα στην τηλεόραση, αλλά πιστεύω ότι όταν είναι να τον βρεις, θα τον βρεις όπου κι αν είναι. Ίσως γι΄αυτό να έγιναν όλα, για να βρεθώ σ΄αυτό το σημείο, σ΄αυτόν τον δρόμο, για να κάνω αυτή την οικογένεια. Με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Σταύρου) είχαμε γνωριστεί πριν την “Βέρα στο δεξί” και μετά παίξαμε μαζί στην “Βέρα”. Άλλωστε πρώτα μάθαμε να δουλεύουμε μαζί και μετά να είμαστε μαζί. Το ζευγάρι  έχει μια κόρη την εννιάχρονη  Παναγιώτα – Χρυσηίδα.

Τι είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον σύζυγό της

«Ο άντρας μου δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, προτιμάει τα… γραπτά. Είναι επιλογή του, περνάει πιο καλά με αυτό, με το άλλο δεν περνάει όμορφα, οπότε δεν μπαίνει στη διαδικασία να “ταλαιπωρηθεί”. Δεν του κόστισε και σε τίποτα έτσι κι αλλιώς ποτέ. Όλοι οι παρουσιαστές μου λένε, και στο τηλέφωνο και από κοντά, να μεσολαβήσω, είχε αποκαλύψει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: Τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, ο άγνωστος αδερφός της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κορτιζόνη

«Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν με συμπαθούν καθόλου. Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Μα, δεν είναι λογικό το αντίθετο. Ναι, είναι άνθρωποι και του χώρου. Εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Και αυτό γιατί τον θεωρώ ένα πλάσμα ψεύτικο, αήθες… Άλλους τους αγαπώ, άλλους τους συμπαθώ, άλλους δεν τους πολυσυμπαθώ. Δεν γίνεται ούτε όλους να τους αγαπάς, ούτε όλοι να μας αγαπάνε. Αυτός είναι και δεν είναι συνάδελφος, γυροφέρνει… Όχι, δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί», είχε πει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Περισσότερες δηλώσεις από την Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξη της

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε πει σε συνέντευξή της: «Τα κασέ, παιδιά, επειδή ζούμε και στις εποχές που ζούμε, έχουν φύγει προς τα κάτω κατακόρυφα. Καμία σχέση με κάποτε! Ποτέ δεν πάω με τσαμπουκά να διαπραγματευτώ. Ακούω τις προτάσεις και, αν πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, τότε δίνουμε τα χέρια. Δεν κάνω παζάρια με τα λεφτά. Αλλά τις συνθήκες, το σενάριο, τη σκηνοθεσία, την αισθητική, αυτά δεν τα διαπραγματεύομαι. Αν δεν μου αρέσει μία δουλειά, δεν την κάνω και πάω στην επόμενη. Στο χρηματικό σκέλος όμως, ναι, συμβιβάζομαι».

«Έχουν φύγει οι κορτιζόνες, για αυτό αδυνάτισα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στη διατροφή μου…» , σχολίασε αρχικά, και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου πέρυσι. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με πολύ κορτιζόνη και πολλά βαριά παυσίπονα. Και δεκάωρη δουλειά μέσα σ’ αυτό. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου ότι αυτό που ζούσα ήταν οδύνες. Η ποιότητα του πόνου ήταν η ποιότητα του τοκετού στη μέση μου. Ωραία πέρασα. Τώρα είμαι εντάξει. Πονάω, αυτό το παντρεύτηκα. Δεν θα φύγει ποτέ. Το έπαθα από υπερκόπωση, έτσι απλά. Βραχύνθηκε το νεύρο και το έκανε αυτό…» .

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo