Μαριέττα Χρουσαλά: O άγνωστος τόπος καταγωγής του μοντέλου και το πολυτελές σπίτι στα Νότια Προάστια

Μαριέττα Χρουσαλά: Πληροφορίες για την ζωή του μοντέλου

Έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένεια της και τον σύζυγό της και πλέον ασχολείται με τα πράγματα που την γεμίζει και της αρέσουν. Η Χρουσαλά έχει επιλέξει πλέον να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, κρατώντας την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όντας ωστόσο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, τα τελευταία χρόνια, αποχωρώντας από τον χώρο της τηλεόρασης, ασχολείται με το επιχειρηματικό κομμάτι, δημιουργώντας μία δική της εταιρεία με χειροποίητα σανδάλια.

Η άγνωστη καταγωγή της Μαριέττας Χρουσαλά

Το πρώην μοντέλο γεννήθηκε το 1983 στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Ριζάρι, ωστόσο, η καταγωγή της είναι από το νησί της Μυτιλήνης. Η ίδια είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό.

Η Μαριέττα το 2001, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου, ενώ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψυχολογία της Επικοινωνίας» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι 10 χρόνια παντρεμένοι, ενώ έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Μαριέττας Χρουσαλά

Το πρώην μοντέλο, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προσπαθεί να κρατά την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, κατά καιρούς, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τους εντυπωσιακούς χώρους του σπιτιού της που βρίσκεται στα Νότια Προάστια. Έχοντας υπάρξει μοντέλο, η ίδια αρκετές φορές επιλέγει να ποζάρει σε διάφορες αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της δείχνοντάς μας τη διακόσμησή του.

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν