Μαριέττα Χρουσαλά: Το εντυπωσιακό, πανάκριβο στολισμένο σπίτι και το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι

Μαριέττα Χρουσαλά: Φωτογραφίες από το στολισμένο και πολυτελέστατο σπίτι

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μαριέττα Χρουσαλά μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους ακόλουθους της εικόνες απο την οικία της. Ένα πανάκριβο σπίτι, διακοσμημένο με στυλ και στολισμένο με ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο πνεύμα των εορτών μπήκε με τη σειρά της και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία στόλισε το χριστουγγενιάτικο δέντρο στην πολυτέλη κατοικία της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μετά το γάμο της αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα αποτελούν ένα από το πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Χρουσαλά μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό έδειξε λεπτομέρειες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ίδια, ανέβασε δύο stories στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο «καλά τα κατάφερε», με το δέντρο, το οποίο στόλισε με κόκκινα και λευκά στολίδια.

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2010. Στις 24 Οκτωβρίου του 2012 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Μάργκω, στις 4 Μαρτίου 2015 γεννήθηκε ο Σπύρος ενώ τον Ιανουάριο του 2018 η παρουσιάστρια γέννησε τον μικρότερο γιο της.

Related posts

Άσχημα νέα για το TikTok

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί έκαναν συμβούλιο και οι ενδείξεις τους φανέρωσαν…»

Πυροβόλησαν στο στήθος τραγουδιστή του «The Voice» – Δίνει μάχη για τη ζωή του