Μαριέττα Χρουσαλά: Το πολυτελές και μοντέρνο σπίτι στα Νότια προάστια και η άγνωστη καταγωγή της

Μαριέττα Χρουσαλά: Έχει πλέον αφήσει το μόντελιγκ και ασχολείται με την επιχειρηματικότητα

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μπορεί πλέον να έχει αφήσει για τα καλά τον κόσμο της τηλεόρασης, ωστόσο ασχολείται ενεργά με την δίκη της επιχείρηση, σχεδιάζοντας σανδάλια. Η Μαριέττα Χρουσαλά, τα τελευταία χρόνια λοιπόν, αποχωρώντας από τον χώρο της τηλεόρασης, ασχολείται με το επιχειρηματικό κομμάτι, δημιουργώντας μία δική της εταιρεία με χειροποίητα σανδάλια.

Το πρώην μοντέλο γεννήθηκε το 1983 στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Ριζάρι, ωστόσο, η καταγωγή της είναι από το νησί της Μυτιλήνης. Η ίδια είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό.

Η Μαριέττα το 2001, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου, ενώ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψυχολογία της Επικοινωνίας» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Που μένει σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι 10 χρόνια παντρεμένοι, ενώ έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Το πρώην μοντέλο, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προσπαθεί να κρατά την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, κατά καιρούς, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τους εντυπωσιακούς χώρους του σπιτιού της που βρίσκεται στα Νότια Προάστια.

Έχοντας υπάρξει μοντέλο, η ίδια αρκετές φορές επιλέγει να ποζάρει σε διάφορες αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της δείχνοντάς μας τη διακόσμησή του.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα