Μαριλού Κατσαφάδου: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα της, Χριστίνα Βαρζοπούλου

Μαριλού Κατσαφάδου: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα της, Χριστίνα Βαρζοπούλου

Μαριλού Κατσαφάδου: Είναι η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά « Μην ψαρώνεις». Ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές ακόμη θεατρικές παραστάσεις, όπως Το δικό μας σινεμά (2019). Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019). Πουλιά στον αέρα! (2018). Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας (2015).

Οι γονείς της είναι επίσης ηθοποιοί. Και οι δυο! Πρόκειται για τον Θοδωρή Κατσαφάδο και την Χριστίνα Βαρζοπούλου.  Η σημερινή είδηση του χαμού της Χριστίνας Βαρζοπούλου προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η «Ολυμπία» της σειράς «Λαβ Σόρρυ» έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Κόρη της, Μαριλού Κατσαφάδου την αποχαιρέτησε ποστάροντας φωτογραφία από το μαιευτήριο να την κρατάει στην αγκαλιά η μητέρα της και έγραψε:

«Σε ευχαριστώ μανούλα μου και συγγνώμη ξέρεις εσύ. Το Μαριλάκι σου! 28/10/74 – 12/6/21». Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Κατσαφάδο ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες.

Η ανάρτηση της Μαριλούς Κατσαφάδου

Ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θοδωρής Κατσαφάδος, σύζυγός της, είχε πει για εκείνη:

«Με τη Χριστίνα γνωριστήκαμε το 1973, στο θίασο του Κώστα Βουτσά στο θέατρο «Μινώα». Νέοι ηθοποιοί τότε και οι δύο. Χαθήκαμε για κάποια χρόνια. Μετά από μια δεκαετία, ξαναβρεθήκαμε κι έκτοτε είμαστε μαζί. Το παιδί μας είναι το σημείο αναφοράς στη ζωή μου. Δεν έχω πάψει να θέλω τίποτα από αυτά που ήθελα και πριν γίνω γονιός, όμως τα πάντα έχουν μπει σε μια άλλη βάση. Δεν παίρνουν όλα τον ίδιο βαθμό στη ζωή.

Η γυναίκα και η κόρη μου δίνουν μια ισορροπία στη ζωή μου, στη δουλειά μου. Στα θέλω μου, στα προβλήματα μου, στις διαπροσωπικές μου σχέσεις στη δουλειά. Που πολλές φορές δεν είναι επιλογή μου: «ό, τι και να συμβαίνει, θα ανοίξω μια πόρτα και θα βρω τις δυο αγαπημένες μου γυναίκες που μου δίνουν γαλήνη και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσω τα προβλήματα».

Related posts

Επιτυχημένος και εξαιρετικά ταλαντούχος: Ο ηθοποιός γιος της Χριστίνας Τσάφου που είναι παντρεμένος με πρωταγωνίστρια του Αντ1

Άλλαξαν καριέρα, τα παράτησαν όλα: Οι Έλληνες διάσημοι που βλέπαμε κάθε μέρα στις οθόνες μας

“Την Βουγιουκλάκη την έτρεμαν, η Καρέζη ήταν ψυχρή, η Βλαχοπούλου ήταν απρόσιτη και η Χρονοπούλου είχε διαδώσει πως πεθαίνει”

Έλληνες ηθοποιοί με πικρό τέλος: 6 αγαπημένες περιπτώσεις, που έφυγαν από τη ζωή ξεχασμένοι από όλους

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργη και οι αγκαλιές του Στέφανου με τον Φίλιππο: Η “Γη της Ελιάς” στα μπουζούκια

Οι οικογενειακές τραγωδίες 7 ηθοποιών που θυμίζουν σενάριο δραματικής ταινίας

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ο γάμος και η συγκατοίκηση των δυο γνωστών ηθοποιών

Έλληνες ηθοποιοί στο Χόλιγουντ: Ποιοι είναι οι 10 πρώτοι Έλληνες που βγήκαν στο εξωτερικό και δυστυχώς σήμερα τους έχουμε ξεχάσει

Αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί στα νιάτα τους: Έτσι ήταν νέοι 12 ηθοποιοί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου