Μαριλού Κατσαφάδου: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα της, Χριστίνα Βαρζοπούλου

Μαριλού Κατσαφάδου: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα της, Χριστίνα Βαρζοπούλου

Μαριλού Κατσαφάδου: Είναι η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά « Μην ψαρώνεις». Ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές ακόμη θεατρικές παραστάσεις, όπως Το δικό μας σινεμά (2019). Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019). Πουλιά στον αέρα! (2018). Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας (2015).

Οι γονείς της είναι επίσης ηθοποιοί. Και οι δυο! Πρόκειται για τον Θοδωρή Κατσαφάδο και την Χριστίνα Βαρζοπούλου.  Η σημερινή είδηση του χαμού της Χριστίνας Βαρζοπούλου προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η «Ολυμπία» της σειράς «Λαβ Σόρρυ» έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Κόρη της, Μαριλού Κατσαφάδου την αποχαιρέτησε ποστάροντας φωτογραφία από το μαιευτήριο να την κρατάει στην αγκαλιά η μητέρα της και έγραψε:

«Σε ευχαριστώ μανούλα μου και συγγνώμη ξέρεις εσύ. Το Μαριλάκι σου! 28/10/74 – 12/6/21». Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Κατσαφάδο ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες.

Η ανάρτηση της Μαριλούς Κατσαφάδου

Ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θοδωρής Κατσαφάδος, σύζυγός της, είχε πει για εκείνη:

«Με τη Χριστίνα γνωριστήκαμε το 1973, στο θίασο του Κώστα Βουτσά στο θέατρο «Μινώα». Νέοι ηθοποιοί τότε και οι δύο. Χαθήκαμε για κάποια χρόνια. Μετά από μια δεκαετία, ξαναβρεθήκαμε κι έκτοτε είμαστε μαζί. Το παιδί μας είναι το σημείο αναφοράς στη ζωή μου. Δεν έχω πάψει να θέλω τίποτα από αυτά που ήθελα και πριν γίνω γονιός, όμως τα πάντα έχουν μπει σε μια άλλη βάση. Δεν παίρνουν όλα τον ίδιο βαθμό στη ζωή.

Η γυναίκα και η κόρη μου δίνουν μια ισορροπία στη ζωή μου, στη δουλειά μου. Στα θέλω μου, στα προβλήματα μου, στις διαπροσωπικές μου σχέσεις στη δουλειά. Που πολλές φορές δεν είναι επιλογή μου: «ό, τι και να συμβαίνει, θα ανοίξω μια πόρτα και θα βρω τις δυο αγαπημένες μου γυναίκες που μου δίνουν γαλήνη και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσω τα προβλήματα».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη