Μαρίνα Τσιντικίδου: Η Μις Ευρώπη του 1992 παραμένει όμορφη, σικ και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της στα 51 της χρόνια

Μαρίνα Τσιντικίδου: Εντυπωσιάζει με την ομορφιά της στα 51 της χρόνια

Η Μαρίνα Τσιντικίδου, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Facebook με τις ηθοποιούς Λουκία Παπαδάκη και Νίκη Σερέτη. «Απρόσμενο reunion με αγαπημένα κορίτσια! Thank you Αntenna» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσιντικίδου. Θυμίζουμε ότι η Μαρίνα Τσιντικίδου από τις 5 Νοεμβρίου 1992 μέχρι την άνοιξη του 1993, παρουσίασε μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον ANT1 το χιουμοριστικό πρόγραμμα Candit Camera, με την υπογραφή του Νίκου Μαστοράκη.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που ήταν ή είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 θα διαγωνιστούν στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι για καλό σκοπό και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν στη «Μέριμνα» που βοηθά παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρή ασθένεια.

Η συμμετοχή της Μαρίνας Τσιντικίδου στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

Όσο για την ηθοποιό Λουκία Παπαδάκη, ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του ΑΝΤ1 καθώς βρισκόταν καθημερινά στη συχνότητα του σταθμού και μάλιστα σε πρόγραμμα που σημείωνε υψηλές τηλεθέαση, την «Λάμψη». Η Λουκία Παπαδάκη υποδυόταν την γραμματέα του Γιάγκου Δράκου την «Σάντρα» για 14 συνεχόμενες σεζόν. Η ηθοποιός Νίκη Σερέτη έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ» και στον «Μαύρο Ωκεανό» μαζί με την Θεοφανία Παπαθωμά και Νίκο Ψαρρά.

Related posts

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών

Οι σνομπ του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια ως πεθερικά που δεν δέχονται άφραγκο γαμπρό ή νύφη