Μαρινέλλα για τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro: «Σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια αλλά γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός»

Μαρινέλλα: Το σχόλιο της για την συμμετοχή της Χαρούλας στο Maestro

Η Μαρινέλλα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα, με την καλή έννοια. Σηκωνόμουν 6 το πρωί, έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα στις 7:30 και γύριζα σπίτι πάλι στις 7:30. Ήταν ωραίο αυτό το πράγμα; Δεν είμαι ηθοποιός για να πω ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Κι όμως, καθόμουν εκεί φαντάρος, γιατί αν δεν είσαι φαντάρος στη δουλειά σου, δεν κάνεις τίποτε» ανέφερε για το πέρασμά της από την τηλεοπτική σειρά.

Για την ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου φέτος στη δραματική σειρά του Mega είπε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κανένα επεισόδιο αλλά θα τα δω μαζεμένα. Έχω μάθει και είμαι πολύ χαρούμενη για τη Χαρούλα, είναι σπουδαία».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα πω ότι σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια να τραγουδάει αλλά νομίζω ότι γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός».

Μαρινέλλα: Η συνέντευξη της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα