Μαρινέλλα: Η απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της Τζωρτζίνα, οι σπάνιες φωτογραφίες και τα 2 της εγγόνια

Μαρινέλλα: Εικόνες που μαρτυρούν την εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της

Μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατήσει τη ζωή της, η μυθική Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Την ίδια στάση κρατάει και η μοναχοκόρη της Τζωρτζίνα, η οποία ήταν πάντα χαμηλών τόνων και ουδέποτε θέλησε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με οποιονδήποτε τρόπο, αν και στεκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό της μητέρας της και τη στήριζε με κάθε τρόπο.

Εκτός, όμως, από την κόρη της, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα δύο εγγόνια της, τον 18χρονο Δημήτρη, αλλά και για την 13χρονη Μελίνα.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρινέλλα για την εγγονή της, σε παλιότερη συνέντευξή της, «γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Τα δύο εγγόνια είναι καρπός του έρωτα της Τζωρτζίνας με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο και παρά το χαμηλό προφίλ που κρατάει το ζευγάρι, πριν από λίγες μέρες, εθεάθη με τον γιο του Δημήτρη στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Ηρωδείου, όπου η Μαρινέλλα έδωσε συναυλία μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη.

Εικόνες της κόρης της Μαρινέλλας

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων