Μάρω Κοντού: Έχω κάνει όλες τις πλαστικές – Κάθε πρωί λέω «Φτού σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80+;»

Μάρω Κοντού: H εξομολόγηση για την εξωτερική της εμφάνιση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη με τον οποίο μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί αναλυτικά στην εξωτερική της εμφάνιση και στις πλαστικές επεμβάσεις.

Καμία ερώτηση δεν δίστασε να απαντήσει η Μάρω Κοντού στον Θεοχάρη Ιωαννίδης και το «Night Out» του MEGA το βράδυ της Πέμπτης επιδεικνύοντας μια αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Οι πλαστικές επεμβάσεις της Μάρω Κοντού

Όπως είπε η Μάρω Κοντού η ερώτηση που την εκνευρίζει πιο πολύ απ’ όλα είναι αν έχει κάνει face lifting ή αν έχει «φτιάξει» τη μύτη της, παραδεχόμενη ότι «ναι, μωρέ τα έχω κάνει όλα».

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η τελευταία φορά που εκνευρίστηκε ήταν στην μπιρίμπα λέγοντας «πλακωνόμαστε» προσθέτοντας πως ο Δημήτρης Χορν κάποια στιγμή της είπε ότι έχει μανιέρα στην ειλικρίνεια με την ίδια να τον ρωτάει τι σημαίνει η λέξη και να παίρνει την απάντηση ότι πρόκειται «κάτι που είναι επίκτητο και το κάνεις για τύπο».

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε, επίσης, πως το βράδυ κοιμάται γυμνή και κάθε πρωί που ξυπνάει «φτύνει» τον εαυτό της στον καθρέφτη να μην τον ματιάσει: «Φτού σου κοριτσάκι μου, εσύ είναι 80 plus; Και φτιάχνω τον καφέ μου και είμαι πανευτυχής. Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει».

Η ηθοποιός είπε, επίσης, με αφορμή μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πως πάντα συγκινείται όταν βρίσκεται μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και θαυμάζει τα παιδιά εκεί για την πειθαρχία και τη δύναμη.

“Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά πιθανόν να έδωσα γραμμή για τις γυναίκες και της εποχής εκείνης και του σήμερα”, Μάρω Κοντού

«Ξέρεις πάντα εγώ δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με τα ταμπού, με το περιβάλλον, ακολουθώ τον δρόμο μου με ελικρίνεια και εντιμότητα. Δεν ξοδεύω τον χρόνο μου να ακούσω τί λένε για μένα, τί πρέπει και τί δεν πρέπει, τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από πολύ μικρή» πρόσθεσε η Μάρω Κοντού.

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε επίσης πως ακόμη κι εκείνα τα χρόνια οι γυναίκες βίωναν τρομερό ρατσισμό καθώς εκείνα τα χρόνια ήταν «ηθοποιός ίσον ελαφρών ηθών. Και η ίδια μου η γιαγιά μου είχε πει ότι δεν είμαι σοβαρή κοπέλα. Κι εγώ από άμυνα, ήθελα να το ανατρέψω αυτό».

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί