Μάρω Κοντού: «Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Μάρω Κοντού: Το “φόρεσα” τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου»

Έχει ξεχωρίσει ως μια από τις επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και για πρώτη φορά αναφέρεται στην προσωπική της ζωή αλλά και στο γεγονός πως δεν απέκτησε ποτέ παιδιά.

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά». Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, την κοσμοθεωρία της και το λόγο που δεν έκανε παιδί. Αναφέρθηκε επίσης και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκάλυψε πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φουκς.

Η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ακόμα και σε πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί.

«Σε έναν από τους δύο γάμους μου, είπα να κοιτάξω το θέμα μου, τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν», είπε η Μάρω Κοντού και πρόσθεσε:

Περισσότερες δηλώσεις από την Μάρω Κοντού για την μητρότητα

«Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συνομήλικές σας δέκα χρόνια και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το “φόρεσα” τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου»».

Συμπλήρωσε ωστόσο πως δεν είχε και καμία εμμονή γενικά στο να αποκτήσει ένα παιδί και πως αν το ήθελε πολύ θα είχε υιοθετήσει και θα βίωνε τη μητρότητα.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη