Μάρω Λύτρα: Η κατάθλιψη, η μεγάλη απογοήτευση της και ο λόγος που γύρισε στον Καναδά για να γίνει νοσηλεύτρια

by Εύα Ζαχαριάδη

Μάρω Λύτρα: Η συγκινητική εξομολόγηση

Η Μάρω Λύτρα βρήκε το κουράγιο, και αποκάλυψε με ειλικρίνεια τους λόγους που την έκαναν να φύγει από την Ελλάδα. Σε μια εξομολόγηση που συγκινεί, η ίδια μιλάει ανοιχτά και για ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία καθόρισαν την απόφαση της να ζήσει στο εξωτερικό.

 Πέρασα κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου

«Ξέρω ότι με αγαπάτε σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έπρεπε να φύγω. Δυσκολεύτηκα πολύ με τις δουλειές μου εκεί. Είχε λήξει το συμβόλαιό μου με τη Heaven, δεν μου έκαναν άλλο συμβόλαιο ή κάποιο δίσκο κι έπρεπε να βρω άλλη εταιρία. Σε άλλες εταιρίες μου έδωσαν κομμάτια που δεν ήθελα να πω. Όλο αυτό με έριξε ψυχολογικά, πέρασα μια κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου.

Από τα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία

Δεν ήταν εύκολο καθόλου. Ήρθα στον Καναδά, πήγα στη νοσηλευτική, έγινα νοσοκόμα. Τη μία μέρα ήμουν στα φώτα της δημοσιότητας και την άλλη βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία. Ήταν ένα σοκ. Κι εκεί κλονίστηκα κάπως, αλλά το ξεπέρασα. Η ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, αλλά είδα ότι το πράγμα δεν προχωρούσε καθόλου. Ήταν δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες.

Μάρω Λύτρα: Η κατάθλιψη, η μεγάλη απογοήτευση της και ο λόγος που γύρισε στον Καναδά για να γίνει νοσηλεύτρια

Η Μάρω Λύτρα για το όνειρο που εγκατέλειψε

Θεώρησα κοροϊδία για τον κόσμο να κάνω playback

Έμεινα χωρίς συμβόλαιο δισκογραφικό, έπεσε και η οικονομία και μετά μου πρότειναν να πηγαίνω στην επαρχία και να κάνω playback σε διάφορους χώρους. Αυτό το θεώρησα κοροϊδία για τον κόσμο. Να βγαίνω και να κάνω ότι τραγουδάω, ενώ δεν θα τραγουδάω; Sorry, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό. Αν είχα ορχήστρα και μου έλεγαν να το κάνω live, θα πήγαινα παντού, αλλά playback δεν κάνω.

Έφυγα με σταναχώρια από την Ελλάδα και άφησα το όνειρό μου εκεί

Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να έχεις managers. Εγώ δεν τα είχα αυτά και δεν τα έκανα. Γι’ αυτό και στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το θυμάμαι σαν χθες, έφυγα από την Ελλάδα. Έφυγα με στεναχώρια από την Ελλάδα και άφησα το όνειρό μου εκεί», είπε η Μάρω Λύτρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν