Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα για να γίνει τραγουδίστρια και η μεγάλη πικρία της

by Τόνια Τζαφέρη

Μάρω Λύτρα: Η νέα ζωή στον Καναδά και η πικρία

Κάποτε ήταν μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες και οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση και σε γνωστές τηλεοπτικές, μουσικές εκπομπές ήταν καθημερινότητα για εκείνη, μέχρι που τα εγκατέλειψε όλα και έφυγε για τον Καναδά, προκειμένου να γίνει τραγουδίστρια.

Η Μάρω Λύτρα αναφέρθηκε με ειλικρίνεια για τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να γίνει νοσηλεύτρια.

“Ξέρω ότι με αγαπάτε σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έπρεπε να φύγω”, Μάρω Λύτρα

«Ξέρω ότι με αγαπάτε σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έπρεπε να φύγω. Δυσκολεύτηκα πολύ με τις δουλειές μου εκεί. Είχε λήξει το συμβόλαιό μου με τη Heaven, δεν μου έκαναν άλλο συμβόλαιο ή κάποιο δίσκο κι έπρεπε να βρω άλλη εταιρία. Σε άλλες εταιρίες μου έδωσαν κομμάτια που δεν ήθελα να πω. Όλο αυτό με έριξε ψυχολογικά, πέρασα μια κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου.

Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα για να γίνει τραγουδίστρια και η μεγάλη πικρία της

Δεν ήταν εύκολο καθόλου. Ήρθα στον Καναδά, πήγα στη νοσηλευτική, έγινα νοσοκόμα. Τη μία μέρα ήμουν στα φώτα της δημοσιότητας και την άλλη βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία. Ήταν ένα σοκ. Κι εκεί κλονίστηκα κάπως, αλλά το ξεπέρασα. Η ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, αλλά είδα ότι το πράγμα δεν προχωρούσε καθόλου. Ήταν δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες.

Περισσότερες δηλώσεις από την Μάρω Λύτρα

Έμεινα χωρίς συμβόλαιο δισκογραφικό, έπεσε και η οικονομία και μετά μου πρότειναν να πηγαίνω στην επαρχία και να κάνω playback σε διάφορους χώρους. Αυτό το θεώρησα κοροϊδία για τον κόσμο. Να βγαίνω και να κάνω ότι τραγουδάω, ενώ δεν θα τραγουδάω; Sorry, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό. Αν είχα ορχήστρα και μου έλεγαν να το κάνω live, θα πήγαινα παντού, αλλά playback δεν κάνω.

Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα για να γίνει τραγουδίστρια και η μεγάλη πικρία της

Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να έχεις managers. Εγώ δεν τα είχα αυτά και δεν τα έκανα. Γι’ αυτό και στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το θυμάμαι σαν χθες, έφυγα από την Ελλάδα. Έφυγα με στεναχώρια από την Ελλάδα και άφησα το όνειρό μου εκεί», είπε η Μάρω Λύτρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν