Μάρθα Καραγιάννη: Η αποκάλυψη του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη για το μεγάλο της παράπονο

Μάρθα Καραγιάννη: Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης τα είπε όλα

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στην Μάρθα Καραγιάννη. Η μεγάλη ηθοποιός πρόσφατα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο που κουβαλούσε.

Όπως υπογράμμισε ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου στην ΕΡΤ «ήταν ένας άνθρωπος για να τη θαυμάσεις, ένα σπάνιο πλάσμα. Στα 15 της έκανε την πρώτη της ταινία. Ξεκίνησε με τον χορό πολύ μικρή».

Και συμπληρώνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης «η Μάρθα τα κατάφερε. Δεν υπήρξε απλά μια όμορφη γυναίκα, αλλά ένα σύμβολο του σεξ. Στην ουσία, ίσως, να μην υπήρξε πιο δυνατό σύμβολο του σεξ από αυτή».

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο της

Όσον αφορά το παράπονο που είχε η Μάρθα Καραγιάννη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ήταν πως δεν της πρότειναν σχεδόν ποτέ να παίξει δραματικούς ρόλους, εξαιτίας της εικόνας της, με αποτέλεσμα στον κινηματογράφο μόνο μία φορά είχε ενσαρκώσει δραματικό ρόλο.

«Θα ήθελε να τη φωνάξουν από το Εθνικό να παίξει μια Λυσιστράτη», επεσήμανε ο κριτικός κινηματογράφου και κατέληξε ότι και οι άλλες πρωταγωνίστριες δεν ήταν καλύτερες.

Related posts

Διέρρευσε σπάνια φώτο 43 χρόνια μετά: Όταν Βουγιουκλάκη – Καρέζη δεν είδαν την κάμερα και φάνηκε η αληθινή τους σχέση

Μάρω Κοντού: Η σταρ του κινηματόγραφου, ο φαντασμαγορικός γάμος με τον Ντίντη, το νυφικό Dior και η απιστία με τη Βουγιουκλάκη

Νίκος Τσούκας: Η επιμονή για τον πρώτο ρόλο, το πουκάμισο που του έσκισε ο Παπαμιχαήλ, η καριέρα και η απόσυρση από την υποκριτική

Όλη η Ελλάδα θρηνεί για τον Νίκο Ξανθόπουλο: Ανείπωτη θλίψη στη κηδεία του, τραγική φιγούρα η σύζυγός του Εριφύλη

Έγινε η αποκάλυψη 31 χρόνια μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη: «Αυτό ήταν που της στέρησε την ζωή τόσο πρόωρα»

Η τελευταία επιθυμία του: Αυτό είχε ζητήσει ο Νίκος Ξανθόπουλος αλλά δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα

«Μη μου το κάνετε αυτό»: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Βασίλης Καΐλας μετά τον θάνατο του «πατέρα» του Νίκου Ξανθόπουλου

Νίκος Ξανθόπουλος: Πέθανε το «παιδί του λαού» στα 89 του χρόνια

«Αυτό ήταν που της στέρησε την ζωή τόσο πρόωρα»: Έγινε γνωστό 31 χρόνια μετά τον χαμό της Τζένης Καρέζη