Μαρτίκας για Δάντη: «Προτείνω να πάμε για δείπνο και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους μας»

by Τόνια Τζαφέρη

Σπύρος Μαρτίκας: «Υποσχέθηκα στην Ασημίνα και τη Βρισηίδα, ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε για δείπνο με τον Χρήστο Δάντη»

Νέες δηλώσεις έκανε ο πρώην παίκτης από το Survivor και φυσικά αναφέρθηκε στο όλο περιστατικό που έχει προκύψει με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη στο φετινό Survivor, παραχώρησε την καθιερωμένη τηλεοπτική συνέντευξη που δίνουν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όσοι αποχωρούν από το ριάλιτι.

Μαρτίκας για Δάντη: «Προτείνω να πάμε για δείπνο και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους μας»

Ανάμεσα σε όσα συζήτησαν οι δυο τους στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημαράκι», ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Δάντη.

Τι ακριβώς είχε συμβεί στο παιχνίδι με τον Σπύρο Μαρτίκα και είχε ξεσπάσει κόντρα

Υπενθυμίζεται, ότι ο τραγουδιστής και σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου που διαγωνίζεται στο παιχνίδι, είχε πει πρόσφατα: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους».

Με αφορμή τα παραπάνω, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον Νίκο Μουτσινά:

«Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο. Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε.

Μαρτίκας για Δάντη: «Προτείνω να πάμε για δείπνο και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους μας»

Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε».

Τέλος, σχετικά με τον φετινό νικητή του Survivor, ο φαρμακοποιός είπε χαριτολογώντας: «Ο νικητής του Survivor θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χρήστος Δάντης θορυβήθηκε από την αναφορά του ονόματός του σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι. Ο Σπύρος Μαρτίκας πιο αναλυτικά, τον είχε αποκαλέσει «βιτρίνα της Ασημίνας» και πως έτσι εξασφαλίζει η ίδια την παραμονή της στο παιχνίδι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν