Μας ξεναγεί στον κήπο της η Κάτια Ζυγούλη και στα ζώα της οικογένειας

by Τόνια Τζαφέρη

“Οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter”

Περιτριγυρισμένο από δέντρα είναι η νέα κατοικία του Σάκη και της Κάτιας Ρουβά, οι οποίοι πλέον έχουν αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια και έναν τεράστιο κήπο με πολλούς τετράποδους φίλους και ζώα.

Εκτός από τον εντυπωσιακό ζεστό χώρο του σπιτιού, αυτήν την φορά η Κάτια μας ξενάγησε στον εξωτερικό και εντυπωσίασε τους θεατές. Η αυλή διαθέτει και ένα υπέροχο μποστάνι, το οποίο αξιοποιούν για να έχουν βιολογικά φρούτα δικής τους παραγωγής.

Μας ξεναγεί στον κήπο της η Κάτια Ζυγούλη και στα ζώα της οικογένειας

Αν πίστευες ότι η οικογένεια είναι εξαμελής, μάλλον πρέπει να δεις το τελευταίο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο και ξεκαθαρίζει με χιούμορ: “Νομίζετε ότι η οικογένειά μας είναι εξαμελής; Κι όμως όχι! Είμαστε πολλοί περισσότεροι, και ήρθε η ώρα να σας τους συστήσω όλους!”

Μας ξεναγεί στον κήπο της η Κάτια Ζυγούλη και στα ζώα της οικογένειας

Όπως εξηγεί η σύζυγος του pop star, στην αυλή τους έχουν έναν σκύλο, οχτώ γάτες, 17 κότες, δύο πάπιες και μία γαλοπούλα:

Σε αυτό το βίντεο σάς κάνω μια μικρή ξενάγηση στον κήπο και στην αυλή του σπιτιού μας, εκεί όπου ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter!

Το βίντεο με την ξενάγηση της Κάτιας Ζυγούλη

Η ίδια αναφέρεται με πολλή αγάπη στα ζωάκια τους, δείχνοντας απεριόριστο σεβασμό και φροντίδα:

Το κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ένα μάθημα ζωής και ενσυναίσθησης να μας δώσει. Αφιερωμένο αυτό το βίντεο στα ζωάκια μας, τα μέλη της οικογένειάς μας με ουρές, πατούσες, φτερά, γούνες και άνευ όρων αγάπη!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo