MasterChef: Ο νταής παίκτης που πετάει τηγάνια σε συναδέλφους – οργή στο Twitter για την επιθετική συμπεριφορά του

MasteChef:Ο παίκτης που εξαγρίωσε το Twitter για την επιθετική συμπεριφορά που έχει

Πήρε φωτιά χθές το Twitter, μετά την απόφαση των κριτών να περάσουν τον παίκτη, που ομολόγησε ότι πετάει μαγειρικά σκεύη σε συναδέλφους. Δικαιολογημένα, οι χρήστες του Twitter εξαγριώθηκαν με την επιθετική συμπεριφορά του παίκτη – νταή.

Το MasterChef ολοκληρώνει σιγά σιγά την πρώτη φάση και ετοιμάζεται για τη δεύτερη, όπου θα βρεθούν οι παίκτες που θα μπουν στο σπίτι. Στις δύο τελευταίες auditions του ριάλιτι μαγειρικής, σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, οι παίκτες που πήραν ποδιά, δεν ξετρέλαναν ιδιαίτερα το κοινό, αλλά είναι γνωστό πως πάντοτε πρέπει να υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα για να είναι εύκολοι στόχοι.

Ο παίκτης ονόματι Φανούρης που εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές στο επεισόδιο της Τρίτης, προκάλεσε εκνευρισμό στο τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποτυπώθηκε στη σωρεία αρνητικών σχολίων στο Twitter. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος φανέρωσε επιθετική συμπεριφορά στην κουζίνα, ανέφερε ότι έχει… πετάξει τηγάνια και κατσαρολικά σε συναδέλφους του και είπε μάλιστα ότι στενοχωρήθηκε που δεν πέτυχε μια κοπέλα.

Οι κριτές του MasterChef που πέρασαν τον επιθετικό παίκτη και οι αντιδράσεις

Σε αυτόν τον παίκτη έδωσαν ποδιά οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, παρά το ότι το πιάτο του δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα. Ο Ιωαννίδης μάλιστα του έκανε έντονες παρατηρήσεις, καθώς ήταν ζυμαρικά στα οποία είναι εξπέρ ο κριτής. Ο διαγωνιζόμενος είπε πως είναι κυρίως ζαχαροπλάστης, αλλά είναι μάγειρας και προτιμάει ξένες κουζίνες, όχι την κρητική απ’ όπου κατάγεται κιόλας.

Προς τιμήν τους πάντως, οι τρεις κριτές δεν τον έστησαν στον τοίχο και έσπευσαν να του εξηγήσουν με ηρεμία πως η επιθετικότητα δεν έχει θέση στην κουζίνα και πως αυτά είναι κατάλοιπα του παρελθόντος που πρέπει να αλλάξουν.

Τα ακόλουθα σχόλια στο Twitter αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις όλων μας που ένας παίκτης που έκανε πλάκα με επιθετική συμπεριφορά, πέρασε στην επόμενη φάση.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα