Μαθεύτηκε 5 χρόνια μετά: «Ο Στάθης την είχε χωρίσει, την έβγαλε από το δωμάτιο, γιατί το ’παιζε κυρία Ψάλτη»

Στάθης Ψάλτης: Η συνέντευξη του αδελφού του

Στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά και στο OPEN WEEKEND, μίλησε ο αδελφός του Στάθη Χάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος αναφέρθηκε στο δυσάρεστο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

Όπως υπογράμμισε “τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε, όμως, θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου, γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία, αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε”.

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Ρώτας “με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα, η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α΄Νεκροταφείο. Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;… Το τελευταίο διάστημα με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο, γιατί έκανε την κυρία Ψάλτη. Ας είναι καλά».

Μαθεύτηκε 5 χρόνια μετά: «Ο Στάθης την είχε χωρίσει, την έβγαλε από το δωμάτιο, γιατί το ’παιζε κυρία Ψάλτη»

Η συνέντευξη του αδελφού του Στάθη Ψάλτη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν