Ματίνα Νικολάου: Η υποκριτική, οι δύσκολες στιγμές στον γάμος της και ο 13χρονος γιος της

Ματίνα Νικολάου: Σε μια προσωπική εξομολόγηση μιλώντας για όλα

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο είναι αρκετά αυτά που δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα “Βάνια”, η οποία χαρίζει στιγμές γέλιου καθημερινά μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο ρόλος της είναι πάντοτε κωμικός, ωστόσο πίσω από αυτό βρίσκεται μια γυναίκα η οποία έχει πάρει την ζωή στα χέρια της, ύστερα από τις προσωπικές της δυσκολίες που πέρασε. Εκτός από γυναίκα όπως είναι και μητέρα ενός 13 χρόνου αγοριού, για το οποίο δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει για εκείνον.

Σπούδασε υποκριτική  στο θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και από εκεί και πέρα ξεκίνησε την συμμετοχή της σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ώσπου κατέληξε στην “Βερβερίτσα”, όπου και έγινε γνωστή.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για τον πρώην σύντροφο της

«Είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά του Παναγιώτη, γιατί στην αρχή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και όλο αυτό συνέβαινε επειδή υπάρχει ένας εγωισμός των ανθρώπων. Ένας εγωισμός που δε μπορούσα να καταλάβω το “γιατί έγινε αυτό;” και “πώς εγώ δε μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου;” Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου.

 Είχα πάρα πολλή στενοχώρια, θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη κι όμως με τον καιρό ανακάλυψα ότι όλα είναι πολύ σχετικά. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την καλύτερη σχέση, που θα μπορούσαμε να έχουμε για να είναι καλά ο Παναγιώτης».

Ο λόγος που η Ματίνα Νικολάου χώρισε στον πρώτο της γάμο

Ενώ, στο Πρωινό το 2019, η Ματίνα Νικολάου είχε δηλώσει: «Έχω έναν γιο, 11 χρονών. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν.

Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Έχω χωρίσει, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον πρώην άντρα μου. Και εκείνος με τον Παναγιώτη. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολα, αλλά όταν δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι μακριά ας είναι για να είναι ευτυχισμένοι! Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια πράγματα, οι αιτίες χωρισμού οι γνωστές».

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει