«Μαύρες» ώρες για αυτά τα ζώδια – Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

by Τόνια Τζαφέρη

“Τα Άστρα δείχνουν προβλήματα και εμπόδια”

Χωρίς να θέλουμε να σου χαλάσουμε την διάθεση, αλλά τα άστρα δείχνουν εντάσεις, προβλήματα και «εμπόδια» για σχεδόν όλα τα ζώδια. Και όλα αυτά θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (16/9).

Η γνωστή αστρολόγος πάντως έκανε το καθήκον της και μίλησε αναλυτικά για τις εντάσεις που θα ακολουθήσουν. Η ίδια μιλά μέσω του asibiliou.gr, ζητώντας προσοχή στον χειρισμό υποθέσεων, με τη Λίτσα Πατέρα να κάνει λόγο για το τι θα μας συμβεί μέχρι και δύο μήνες μετά.

Κριός

Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να είναι η Πέμπτη για σας, που με ζήλο και συγκέντρωση μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί στη δουλειά σας. Βέβαια, δεν χρειάζεται ούτε να βιάζεστε ούτε επίσης να πιέζετε και τους άλλους σήμερα. Επειδή είστε εσείς σε φάση πίεσης, δεν σημαίνει ότι συγχρονίζονται κι όλοι μαζί σας. Από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, θα χαλαρώσετε κάπως και μάλιστα το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο με φίλους, με το ταίρι σας και γενικότερα για κοινές δραστηριότητες με άλλους που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις, αλλά και σε θέματα υγείας.

«Μαύρες» ώρες για αυτά τα ζώδια – Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

Ταύρος

Με έντονες επιθυμίες ξεκινά η Πέμπτη και ιδιαίτερα υψηλό βαθμό αφοσίωσης σε όσα επιδιώκετε να κάνετε μέσα στη μέρα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας πηγαίνει και σας διευκολύνει και σε επικοινωνιακό επίπεδο για να εκφράσετε αυτά που θέλετε και να στείλετε τα μηνύματα σας εκεί που πρέπει. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά θα καταφέρετε χωρίς πολύ άγχος να τα διεκπεραιώσετε. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και θα σας πιέσει κάπως παραπάνω τις επόμενες δυο μέρες. Απόψε, παρόλα αυτά, είναι ένα συμπαθητικό βράδυ, μολονότι ακόμη και στην επιστροφή στο σπίτι το μυαλό σας θα τρέχει στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Δίδυμoι

Η Πέμπτη ξεκινά πιο πιεστικά, αλλά στην πορεία της και ιδιαίτερα από το απόγευμα κι έπειτα γίνεται πιο ευχάριστη. Τις πρωινές ώρες κάποιος ή κάτι φαίνεται να σας πατάει το κουμπί των νεύρων και της πίεσης και να σας ζορίζει ψυχολογικά. Ενδεχομένως να είναι και οι δικές σας αγωνίες ή ανασφάλειες σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που σας πιέζουν. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθεί η μέρα από το απόγευμα κι έπειτα, γι’ αυτό αν έχετε κάτι απαιτητικό να κάνετε καλύτερα να ποντάρετε στις απογευματινές ώρες. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιο προστατευτικό για τη διάθεση σας, ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τα πλάνα σας, ιδιαίτερα τα μακροπρόθεσμα. Και φυσικά προσφέρει ιδανικές συνθήκες για μια χαλαρή βραδινή έξοδο με τους φίλους ή το ταίρι σας.

Προβλέψεις για περισσότερα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης η ενέργεια είναι ιδιαίτερα έντονη σε σχέση με αυτό που νιώθετε ότι λαμβάνετε από τον περίγυρο και τις σχέσεις σας. Όμως μην κάνετε το λάθος να εμπλακείτε σε υποθέσεις τρίτων και να κάνετε το δικό τους πρόβλημα δικό σας. Καλύτερα να εστιάσετε στα δικά σας σημαντικά θέματα και προτεραιότητες και να μη χάσετε χρόνο ασχολούμενοι με τους άλλους. Μέχρι το απόγευμα θα είστε λίγο πιο πιεσμένοι, πιθανώς κι από τις απαιτήσεις στη δουλειά ή και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα έχετε περισσότερα νεύρα ίσως ή ένταση, καθώς ο Άρης πήρε θέση σε κόντρα προς το ζώδιο σας. Το βράδυ είναι αρκετά πιο χαλαρό και προσφέρει σίγουρα περισσότερες λύσεις.

«Μαύρες» ώρες για αυτά τα ζώδια – Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

Λέων

Αρκετά πιεστικό το πρωινό σε θέματα εργασίας με τη Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα, αλλά από την άλλη μπορεί να έχει κι ένα ενδιαφέρον σε οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να σας προταθεί κάτι επαγγελματικά με ένα καλό οικονομικό αντίτιμο, αλλά -πριν δελεαστείτε και το αποδεχτείτε- δείτε το σφαιρικά, μήπως αυτά που απαιτούνται να κάνετε είναι πολλά και δημιουργήσουν ασφυξία στο πρόγραμμα σας αργότερα. Ούτως ή άλλως με Σελήνη κενή πορείας καλό είναι να αποφεύγετε ισχυρές δεσμεύσεις και εκκινήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας για να το εξετάσετε καλύτερα το ζήτημα. Εκτός της δουλειάς θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και η φυσική σας κατάσταση. Το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και μάλιστα με μια ιδιαίτερα θετική όψη τριγώνου προς τον Άρη στον Ζυγό, θα αβαντάρει τα σχέδια σας για το βράδυ της Πέμπτης και θα προσδώσει ένα ιδιαίτερα εξωστρεφές και επικοινωνιακό χαρακτήρα στη βραδιά. Εκμεταλλευτείτε το!

Παρθένος

Έντονη και με δυνατότητες η Πέμπτη για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τις κινήσεις σας. Σιγά-σιγά από σήμερα θα αρχίσει να αποφορτίζεται και το κλίμα στις σχέσεις σας, καθώς ο Άρης έκανε την έξοδο του από το ζώδιο σας. Σήμερα η μέρα αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις που θα σας απασχολήσουν περισσότερο μέχρι το απόγευμα, τα θέματα των παιδιών για σας που είστε γονείς ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μπορείτε να βρείτε λύσεις και να έχετε μια παραγωγική μέρα. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και η προσοχή σας θα στραφεί κυρίως στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Μάλιστα, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες μπορεί να έχετε μια θετική είδηση.

Ζυγός

Η Πέμπτη ξεκινά πιεστικά, καθώς Σελήνη και Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω κόντρα με το ζώδιο σας. Έτσι, ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε έναν απαιτητικό συνεργάτη ή και κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, που σας πιέζει να κάνετε κάτι που μάλλον δεν θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις προσεγγίσεις σας στους άλλους όσο μπορείτε, διότι μην ξεχνάτε ότι από χθες έχετε ακόμη έναν παράγοντα πίεσης, τον Άρη στο ζώδιο σας. Η μέρα παίρνει μια πολύ πιο ευχάριστη τροπή τις βραδινές ώρες, μόλις η Σελήνη περάσει στον Υδροχόο. Η διάθεση σας θα φτιάξει, θα χαλαρώσετε αρκετά, ενώ το βράδυ προσφέρεται για να συναντήσετε φίλους ή να κανονίσετε μια ωραία έξοδο με τον σύντροφό σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε περισσότερο εκνευρισμό σήμερα.

Τα τελευταία ζώδια της λίστας και οι προβλέψεις της Άσης

Σκορπιός

Η Πέμπτη είναι πιο έντονη στο ξεκίνημα της, αλλά και γεμάτη υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Η Σελήνη θα είναι βοηθητική προς το ζώδιο σας και θα κάνει ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας στον χώρο της δουλειάς ή όπου αλλού κινείστε. Ο λόγος σας θα έχει δύναμη και θα επιδρά με βαθύ τρόπο και στους άλλους, γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε, ειδικά αν πρόκειται για κριτική απέναντι σε συναδέλφους ή και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οι πρωινές ώρες προσφέρονται για να είστε πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας και οργανωτικοί. Από το απόγευμα κι έπειτα, η Σελήνη προχωρώντας στον Υδροχόο σάς βρίσκει σε διάθεση «απόσυρσης», θα προτιμήσετε ίσως να ξεκουραστείτε σπίτι σας ή αν θέλετε να βγείτε να είναι κάτι πολύ χαλαρό, που θα σας τονώσει και δεν θα σας κουράσει.

«Μαύρες» ώρες για αυτά τα ζώδια – Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχετε διάφορους προβληματισμούς σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σας ή μπορεί να νιώθετε ότι κάνετε πολλά και δεν αμείβεστε όπως πρέπει. Το αίσθημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, αλλά μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, ούτε επίσης να φέρετε βαρέως μια κακή εξέλιξη που μπορεί να προέκυψε τον τελευταίο καιρό. Αντιθέτως, δείτε τι αλλαγές πρακτικά και ρεαλιστικά μπορείτε να κάνετε, ώστε να διορθωθεί μια κατάσταση. Από το απόγευμα σήμερα, που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο, θα έχετε μια καλύτερη ένδειξη ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και με τη στήριξη και του Άρη από τον Ζυγό οι πιέσεις θα σταματήσουν. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας ενθουσιάσει.

Άση Μπήλιου: Για Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθείς

Αιγόκερως

Αν συναντήσατε κάποιες αντιξοότητες το τελευταίο διάστημα, οι οποίες με κάποιο τρόπο εμπόδισαν την πρόοδο σας, σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες που πραγματικά μπορείτε να διώξετε εμπόδια και με δύναμη και αυτοπεποίθηση να βγείτε μπροστά. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο δυναμικούς τις πρωινές ώρες, αλλά και πιο απαιτητικούς από τους άλλους. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να μην πιέσετε με λάθος τρόπο τους συνεργάτες σας, για να μην σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μην ξεχνάτε ότι από χθες ξεκίνησε και η πορεία του Άρη στον Ζυγό, σε κόντρα με το ζώδιο σας από τον τομέα των επαγγελματικών, που σας κάνει πιο νευρικούς και βιαστικούς. Δεν σημαίνει κάτι κακό, αλλά θέλει προσοχή η διαχείριση όλης αυτής της ενέργειας. Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, ειδικά στη δουλειά, χωρίς απαραίτητα να θέλετε να αναλάβετε τον έλεγχο όλων εσείς. Άλλωστε, όσο πιο πολύ πιέσετε τόσο πιο λάθος μπορεί να εξελιχθούν. Αφήστε λίγο στην άκρη την ανάγκη ελέγχου και γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί με τους γύρω σας. Κάνοντας ένα βήμα πίσω, θα είστε και πιο αντικειμενικοί σε σχέση με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στην πορεία της μέρας. Κι ενώ η Πέμπτη ξεκινά με πιο βαριά διάθεση, προς το απόγευμα το κλίμα αλλάζει, καθώς η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Άρη. Σχεδιάστε λοιπόν κάτι ωραίο για το βράδυ, πιθανώς μια έξοδο με φίλους ή και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας.

«Μαύρες» ώρες για αυτά τα ζώδια – Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

Ιχθείς

Η Πέμπτη ξεκινά με αρκετή πίεση σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Ενδεχομένως να υπάρχει μια πιεστική κατάσταση με έναν συνεργάτη ή ένας προβληματισμός και σε μια ερωτική σχέση. Μπορεί να υποπτεύεστε ότι κάποιος προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι ελέγχου μαζί σας κι αυτό να σας στενοχωρεί ή να σας εκνευρίζει. Μη χάνετε όμως την ψυχραιμία σας αγαπητοί μου Ιχθύες, διότι αυτή μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και λύσεις στο όποιο πρόβλημα προκύπτει. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι πιο χαλαρό το κλίμα, άρα αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση σε βάθος, εκμεταλλευτείτε τις βραδινές ώρες που θα υπάρχει καλύτερη διάθεση από όλες τις πλευρές.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν