Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Απειλεί” να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντηση του στα όσα γράφονται

Την δίκη του απάντηση θέλησε να δώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μετά τα όσα ειπώθηκαν για την τελευταία του εμφάνιση μαζί με την σύντροφο του.

Τα «καρφιά του για παρουσιάστρια που τον έβριζε και το απίστευτο σκηνικό που της έστησε.

Έξαλλος εμφανίστηκε στις κάμερες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο θεατρικός παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τα πάντα για την προσωπική του ζωή με το κοινό, έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποιους που του έκαναν παρατήρηση επειδή τραγούδησε στην παρουσίαση της συλλογής της αγαπημένης του Ιλάειρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Όπως είπε: «Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγαν να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική».

Και πρόσθεσε: «Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα