Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μας εκμεταλλεύτηκαν και μας έκαναν να φαινόμαστε νούμερα για τα νούμερα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι δηλώσεις μετά τα όσα συνέβησαν

Ανοιχτά για όλους και για όλα μίλησε ο Μαυρικίου, ο οποίος δεν δίστασε να κατηγορήσει πως τον χρησιμοποίησαν για τα νούμερα.

Δηλώσεις παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και αναφέρθηκαν στους ανθρώπους που τους εκμεταλλεύτηκαν για τα νούμερα και την τηλεθέαση. Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε για τη γνωριμία του με την Ιλάειρα και τη δημοσιότητα που γνώρισαν

Ο γνωστός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

Η γνωριμία του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την γυναίκα του

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, δήλωσε: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο κι είπα να το καθυστερήσουμε λίγο».

Τέλος, μίλησε για τους ανθρώπους που θεωρεί ότι τους εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα. «Το να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Καλώς ή κακώς, κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτή η ιστορία έγινε viral και εγώ φταίω», τόνισε.

Περισσότερες δηλώσεις από Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα

«Η Ιλάειρα έκανε την προσπάθειά της να μη με στεναχωρήσει, όμως κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανα τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Υπήρχαν πολλοί που μας εκμεταλλεύτηκαν και προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν κι εμάς να φαινόμαστε νούμερα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα