Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

by Τόνια Τζαφέρη

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι νέες δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση

Έτοιμοι για το νέα ξεκίνημα και μια καινούργια τηλεοπτική εμπειρία είναι το ζευγάρι Μαυρίκιος και Ιλάειρα, οι οποίοι ετοιμάζουν τηλεοπτικό ταξίδι.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Βαλίτσες για το νέο ριάλιτι περιπέτειας του Star “Asia Express” ετοιμάζουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” λίγο πριν αναχωρήσουν. Υπενθυμίζεται πως τα ζευγάρια θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα, ενώ όσοι δεν τα καταφέρνουν, θα αποχωρούν.

Οι δηλώσεις Μαυρίκιου και Ιλάειρας για το νέο ριάλιτι

“Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο“, είπε η Ιλάειρα σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, ενώ ο Μαυρίκιος απάντησε με τη σειρά του: “Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;“. “Είναι ένας αγώνας δρόμου.

Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει.

Μαυρίκιος Μαυρικίου για απόκτηση παιδιού

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Αλλιώς στρωματσάδα“, συμπλήρωσε ο ίδιος. Το ζευγάρι μίλησε και για τη σχέση του και τις σκέψεις να κάνουν ένα παιδί, με την Ιλάειρα Ζήση να λέει: “Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος “να κάνουμε ένα μωρό”, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα. Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό“. “Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα“, συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν