Μαύρο με σύγχρονη διακόσμηση και πισίνα: Αυτή είναι η βίλα των Δαλάκα – Φιντιρίκου και είναι από άλλον πλανήτη

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μαζί με τη Κατερίνα Δαλάκα πρόσφατα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και άρχισαν να συγκατοικούν στη βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα.

Το ζευγάρι μετά από αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις έχει πλέον ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και περνά στιγμές μοναδικές. Μπορεί να τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια και οι βόλτες ωστόσο οι δυο τους περνούν πολλές ώρες στο υπερσύγχρονο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα.

Ο ίδιος μάλιστα έχει επιλέξει το μαύρο χρώμα τόσο σε εξωτερικούς τοίχους όσο και μέσα. Με τεράστιες τζαμαρίες περιμετρικά, έναν κήπο που διαθέτει μια μεγάλη πισίνα και γκαζόν ενώ αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν επιδαπέδια έργα τέχνης με τη μορφή σκύλων.

Πως είναι το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα

Τόσο ο Δημήτρης Φιντιρίκος εξάλλου όσο και η Κατερίνα Δαλάκα λατρεύουν τα ζώα και έχουν μάλιστα αρκετά. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα τεράστιο γυμναστήριο, τζάκι, ξύλινα πατώματα, μάρμαρο και φυσικά μοντέρνα διακόσμηση μεγάλης αξίας.

«Είναι ξεκάθαρα μία από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει από όλα τα Survivors και το έχει αποδείξει. Από εκεί και έπειτα το μόνο που θα μπορούσα να κάνω, άσχετα με το ότι δεν ήθελα να πάει, ήταν να στηρίξω την επιλογή της, να θέλω το καλύτερο για εκείνη και να της ευχηθώ να φτάσει μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς βάση και της εξέλιξης του παιχνιδιού και αγωνιστικά, που δεν πρόλαβε να βρει τα πατήματά της και με το θέμα υγείας αλλά και με αυτό το γεγονός που προέκυψε, απλά επιβεβαιώθηκα πως είχα δίκιο ότι δεν έπρεπε να πάει. Και πάλι όμως η Κατερίνα είναι μία πρωταθλήτρια, είναι μία μαχήτρια και αυτό είναι κάτι αδιαμφισβήτητο», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Φιντιρίκος για την Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν την αποβολή της από το ριάλιτι.

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης