Mε δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα μετά τον θάνατο της μητέρας της

” Να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας”.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της και γράφοντας λόγια αγάπης στην λεζάντα. Τα μηνύματα στήριξης ήταν φυσικά χιλίάδες.

Τέσσερις μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, επέστρεψε στο πόστο της, δηλαδή στην παρουσίαση της εκπομπής της “Ποιος είναι Πρωινιάτικα”, εμφανώς καταβεβλημένη και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι δηλώσεις της Μπέττυ Μαγγίρα για την μητέρα της

Όπως υπογράμμισε βουρκωμένη η Μπέττυ Μαγγίρα «καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας».

Και συμπλήρωσε «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου, γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια».

Βίντεο από την σημερινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη