Με δική του οικογένεια και 3 παιδιά: Έτσι είναι σήμερα ο Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου

Ρούλα Βροχοπούλου: Ο σύντομος γάμος με τον Φραν

Θυμάστε τον Φραν, τον άντρα για τον οποίο η Ρούλα Βροχοπούλου έβγαινε και έκλαιγε στα κανάλια; Μπορεί ο γάμος τους να μην είχε διαρκέσει πολύ όμως σήμερα είναι διαφορετικά τα πράγματα για τον πρώην σύζυγο της.

Ειδικότερα, ο Φραν Στίβνι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media στα μέσα του 2000, καθώς ο νεαρός τότε άνδρας, με αλβανική καταγωγή, αποτέλεσε το αντικείμενο του πόθου της Ρούλας Βροχοπούλου.

Η Ρούλα Βροχοπούλου παντρεύτηκε με τον Φραν τον Νοέμβριο του 2006, όταν εκείνος ήταν 27 και εκείνη 56 και μετά το διαζύγιό τους, έκανε 15 χρόνια να τον ξεπεράσει.

Μετά από πολλά χρόνια, η Ρούλα Βροχοπούλου, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “The Wall”, εμφανίστηκε και πάλι στην τηλεοπτική οθόνη, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend.

Όπως υπογράμμισε για τον Φραν «ήταν λάθος μου η επιλογή με τον Φραν, ήμουν 29 χρόνια μεγαλύτερη. Περίμενα να με αγαπήσει; Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά, δεν του κρατώ κακία. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου. Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για μένα τη μάνα του. Γι’ αυτό τον λόγο έφυγε. Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά, πώς θα κάνω δεξιώσεις στα ακριβότερα ξενοδοχεία, πώς θα γυρνάω στην Ευρώπη με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω αυτά τα θέατρα, από τη στιγμή που είχα παιδί. Υπήρξα κακή μητέρα. Το έχω συζητήσει μαζί του και δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει».

Άλλος άνθρωπος ο Φραν σήμερα

Σήμερα, ο Φραν έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ εργάζεται στον κατασκευαστικό κλάδο και έχει τρία παιδιά.

Related posts

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε την αποκάλυψη που δεν θα ήθελε ποτέ να κάνει

Ούτε η Ρούλα δεν θα τον γνώριζε: O Αλβανός έρωτας της Βροχοπούλου, ο Φρανκ έγινε άλλος άνθρωπος και star στη τηλεοράση

Ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά εξομολογείται: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά κι εμένα ιδιαιτέρως»

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Θρήνος στη τηλεόραση: «Έφυγε» στον ύπνο του γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ3

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Άφησαν εποχή με τα ποσά που κέρδισαν: Οι 4 Έλληνες που πήραν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά σε τηλεπαιχνίδι κι έγραψαν ιστορία

Εξαφανίστηκε μετά τη σειρά: Η πρώτη “Λίλα” του “Άκρως Οικογενειακόν” σήμερα είναι 26 χρονών και αγνώριστη

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τη μητέρα της κόρης του, το τροχαίο, η παράλυση και οι καταγγελίες στο θέατρο